Betpost

Σκοράρουν στο Μάντσεστερ, ξέρει να το κάνει η Ρόμα!

Σκοράρουν στο Μάντσεστερ, ξέρει να το κάνει η Ρόμα!
Κυριακή, συνεπάγεται με αγωνιστική δράση και ποδόσφαιρο

Την Κυριακή (4/9) η πρωτοπόρος Άρσεναλ των 15 βαθμών, φιλοξενείται στο Μάντσεστερ από την Γιουνάιτεντ για την 6η αγωνιστική της Premier League. Οι «κανονιέρηδες» έχουν ξεκινήσει εκπληκτικά το νέο πρωτάθλημα, έχοντας κάνει το απόλυτο, δηλαδή 5/5 νίκες.

Αντίθετα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεκίνησε άσχημα τη νέα σεζόν με δύο μαζεμένες ήττες από Μπράιτον και Μπρέντφορντ. Στις τελευταίες αναμετρήσεις όμως ο διακόπτης γύρισε. Ο Τεν Χάγκ έχει κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας και οι «κόκκινοι διάβολοι» δείχνουν να βρίσκουν τον εαυτό τους.

Η Άρσεναλ στο Ολντ Τράφορντ θα ψάξει από νωρίς ένα γκολ, γεγονός που… υποχρεώνει και τους γηπεδούχους να μην μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Στο Ούντινε, το βράδυ της Κυριακής, η Ουντινέζε υποδέχεται την… αήττητη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Οι δύο ομάδες, με τέσσερα παιχνίδια εκατέρωθεν, αναμετριόνται για την 5η αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι μετράνε 2 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα από την Μίλαν, ενώ οι Ρωμαίοι 3 νίκες και μια ισοπαλία. Η Ρόμα έχει το μέταλλο και ξέρει να… καθαρίζει τέτοιου είδους παιχνίδια. Μια νίκη της μάλιστα, θα συνοδευτεί και με πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα σε ισοβαθμία με την Αταλάντα η οποία αντιμετωπίζει τη Μόντσα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ G/G

Ουντινέζε – Ρόμα 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0