Betpost

Κερδίζουν τα φαβορί σε Premier League και Bundesliga

Κερδίζουν τα φαβορί σε Premier League και Bundesliga
Πρεμιέρα σε Premier League και Bundesliga και εμείς θα πάμε με τα φαβορί όπου Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου μπορούν να φύγουν με το τρίποντο από τις έδρες των Κρίσταλ Πάλας και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Πρεμιέρα στην Premier League όπου η Άρσεναλ με όνειρα αρχίζει την σεζόν. Οι «κανονιέρηδες» ενισχύθηκαν με ποδοσφαιριστές όπως ο Γκάμπριελ Ζεσούς και ο Ζιντσένκο και στα φιλικά άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Από την πλευρά της η Κρίσταλ Πάλας συνεχίζει με τον Πατρίκ Βιεϊριά στον πάγκο της και θα είναι ξανά μια σκληροτράχηλη ομάδα να την κερδίσεις, ειδικά στο σπίτι της. Εμείς θα πάμε με τον ενθουσιασμό της Άρσεναλ η οποία φέτος θέλει το λιγότερο να εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League και πιστεύουμε πως η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μπορεί να πάρει το τρίποντο.

Από την Αγγλία στην Γερμανία που επίσης έχει πρεμιέρα η Bundesliga. Και τι πρεμιέρα. Η πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην κάτοχο του Europa League Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Πρεμιέρα με ξεκάθαρο φαβορί. Οι Βαυαροί μπορεί να κατέκτησαν τον τίτλο στην Γερμανία, αλλά απέτυχαν παταγωδώς στις άλλες διοργανώσεις. Στο Μόναχο αρχίζει μια νέα εποχή, η μετά-Λεβαντόφσκι με τον Μανέ να είναι η μεγάλη μεταγραφή. Από την πλευρά της η Άιντραχτ θα έχει φέτος και το Champions League και θα φανεί πως θα αντέξει σε τόσες διοργανώσεις. Η Μπάγερν ακόμα και χωρίς τον Λέβα έχει τον πρώτο λόγο και μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί.

Οι προτάσεις:

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ 2

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0