Betpost

Πρεμιέρες που κρύβουν... παγίδες, αλλά και γκολ!

Πρεμιέρες που κρύβουν... παγίδες, αλλά και γκολ!
Προγνωστικά Παρασκευής (29/7) με την αγγλική Championship αλλά και το Κύπελλο Γερμανίας να κάνουν πρεμιέρα!

Πρεμιέρα για την αγγλική Championship το βράδυ της Παρασκευής (29/7), όπου στις 22:00 η Χάντερσφιλντ υποδέχεται την Μπέρνλι.

Αμφότερες επιχειρούν ένα restart με νέα πρόσωπα στην άκρη του πάγκου. Οι «τέριερς», μετά την παραίτηση του Κάρλος Κορμπεράν, επέλεξαν τον Ντάνι Σκόφιλντ, ενώ ακολούθησαν αρκετές αλλαγές και στο ρόστερ.Στα φιλικά οι εμφανίσεις τους δεν ήταν και τόσο πειστικές, με την ανασταλτική λειτουργία να προβληματίζει αρκετά. Από την άλλη η Μπέρνλι, μετά τον υποβιβασμό από την Premier League, προσέλαβε τον Βίνσεντ Κομπανί για το «τιμόνι» της ομάδας. Παράλληλα, αποχώρησαν αρκετά βασικά στελέχη των προηγούμενων ετών, με τους «κλάρετς» να στρέφονται σε νεαρές λύσεις και παίκτες-στοιχήματα.

Μια πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη και κρύβει παγίδες. Σίγουρα και οι δύο ομάδες θα θέλουν να εκκινήσουν με νίκη, ωστόσο αμυντικά είναι αφερέγγυες προς το παρόν. Έτσι, φαντάζει πιθανό σενάριο το goal/goal.

Λίγο νωρίτερα έχουμε πρεμιέρα και στο Κύπελλο Γερμανίας, με την Ντιναμό Δρέσδης να φιλοξενεί την Στουτγκάρδη.

Οι γηπεδούχοι υποβιβάστηκαν στην 3η κατηγορία της χώρας και στην 1η αγωνιστική υπέστησαν ήττα με 4-3 από το Μόναχο 1860. Έτσι, παραμένουν χωρίς νίκη μέσα στο 2022 και υπάρχει αρκετή γκρίνια για την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Πρώτο επίσημο δείγμα για την ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου, αλλά και του «δικού μας» Χουάν Χοσέ Περέα. Στα φιλικά οι Σουηβοί τα πήγαν αρκετά καλά, όμως δεν πρόκειται για ασφαλές δείγμα. Σήμερα μάλιστα θα έχουν αρκετές απουσίες, με αυτές που ξεχωρίζουν να είναι ο πολύτιμος φορ Καλάιτζιτς, αλλά και του μπακ Σόσα. Παρόλα αυτά, η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις ομάδες υπάρχει.

Η Ντιναμό ίσως προξενήσει προβλήματα στην Στουτγκάρδη, η οποία όμως θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη-πρόκριση. Αν κρίνουμε και από την αμυντική συμπεριφορά των γηπεδούχων αυτό μπορεί να γίνει και με περισσότερα από δύο γκολ!

Οι προτάσεις:

19:00 Ντιναμό Δρέσδης – Στουτγκάρδη 2 & over 2,5

22:00 Χάντερσφιλντ – Μπέρνλι Goal/goal

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0