Betpost

Το δύσκολο τεστ του Παναθηναϊκού ίσως κρύβει… έκπληξη – Μάχη που γέρνει υπέρ της Φλουμινένσε στη Βραζιλία

Το δύσκολο τεστ του Παναθηναϊκού ίσως κρύβει… έκπληξη – Μάχη που γέρνει υπέρ της Φλουμινένσε στη Βραζιλία

Το πιο δυνατό τεστ της προετοιμασίας του δίνει ο Παναθηναϊκός αλλά η εικόνα του μέχρι τώρα ίσως εκπλήξει τους πάντες. Ντέρμπι στη Βραζιλία με Σάο Παόλο και Φλουμινένσε.

Τα βλέμματα στρέφονται για ακόμη μία φορά σε ελληνική ομάδα. Αυτή τη φορά, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μπάγερ Λεβερκούζεν σε φιλική αναμέτρηση, στο δυσκολότερο τεστ της προετοιμασίας.

Οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού μέχρι έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και δεδομένου πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δει αρκετά πράγματα από τους βασικούς, αναμένουμε μία μικρή έκπληξη από τους Πράσινους, με το «Χ» να κλείνει το… μάτι. Σέντρα στις 18:00.

Από την άλλη, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, έχουμε και το μεγάλο ντέρμπι της Βραζιλίας ανάμεσα στην Σάο Πάολο και την Φλουμινένσε. Αμφότερες έρχονται από αρκετά καλό σερί και θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Ίσως λίγο παραπάνω η Σάο Πάολο που είναι στο -4 από τη Φλουμινένσε.

Ωστόσο, βάση των αποτελεσμάτων αλλά όσων έχουν συμβεί στα μεταξύ τους παιχνίδια, το διπλό γέρνει προς την σωστή πλευρά. Η Φλουμινένσε γνωρίζει πως η νίκη είναι μισό «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Copa Libertadores, άρα θα κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει.

Προτάσεις:

Παναθηναϊκός – Μπάγερ Λεβερκούζεν Χ

Σάο Πάολο – Φλουμινένσε 2, Goal/Goal

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0