Betpost

Οι έδρες δείχνουν τον δρόμο

Οι έδρες δείχνουν τον δρόμο
Οδηγός οι έδρες με την Μπόκα Τζούνιορς με όπλο το Μπομπονέρα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στην Κορίνθιανς, όπως και η Λεχ Πόζναν που στο σπίτι της μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στην Καραμπάγκ.

Η Μπόκα Τζούνιορς φιλοξενεί την Κορίνθιανς στον επαναληπτικό για την φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι γηπεδούχοι πήραν την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι και πλέον έχουν επικεντρωθεί πλήρως στην διοργάνωση όπως φάνηκε και από το γεγονός πως ξεκούρασε όλους τους βασικούς στο πρωτάθλημα. Ίδια φιλοσοφία και για τους Βραζιλιάνους οι οποίοι προέρχονται από βαριά ήττα από την Φλουμινένσε, σε ένα ματς όμως που αγωνίστηκαν αποκλειστικά με αναπληρωματικούς. Σε τέτοια ματς η έδρα παίζει τον ρόλο της, όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό όπλο αποτελεί το Μπομπονέρα και για τον λόγο αυτό θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων.

Από την Λατινική Αμερική στην Ευρώπη και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Πολωνίας, Λεχ Πόζναν, υποδέχεται την Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν. Η Λεχ Πόζναν επέστρεψε στους τίτλους μετά από επτά χρόνια και όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας αυτή είναι η απαρχή για μεγάλα πράγματα. Νέος προπονητής στους Πολωνούς ο Ολλανδός Βαν Ντε Μπρομ ο οποίος έχει γράψει σπουδαία καριέρα σε Ολλανδία και Βέλγιο. Η Καραμπάγκ από την πλευρά της είναι η απόλυτος κυρίαρχος στο Αζερμπαϊτζάν έχοντας κατακτήσει τα οκτώ από τα εννιά τελευταία πρωταθλήματα. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος η Καραμπάγκ, αλλά η Λεχ Πόζναν μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει έστω ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση.

Μπόκα Τζούνιορς – Κορίνθιανς 1

Λεχ Πόζναν – Καραμπάγκ 1

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0