Betpost

Ο πρώτος λόγος στους γηπεδούχους στα play-offs

Ο πρώτος λόγος στους γηπεδούχους στα play-offs

Πλήρες το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης (11/05), αλλά στις επιλογές μας, μένουμε… Ελλάδα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον αποδεκατισμένο ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς «ζωής και θανάτου», στη μάχη που δίνει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η «Ένωση» παρουσίασε σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο στην τελευταία της αναμέτρηση, κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον καλείται να πάρει το πολυπόθητο «τρίποντο» εντός έδρας, το πρώτο στα φετινά play-offs της Super League.

Οι συνθήκες μοιάζουν πιο ευνοϊκές από ποτέ, μιας και οι Ηπειρώτες θα παραταχθούν με πολλές απουσίες. Ο άσος προσφέρεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αλλά αν συνδυαστεί με περισσότερα από ένα γκολ, αποκτά αξία.

Στο έτερο ματς που επιλέγουμε, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, μιας και έχει εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε και απέναντι στον Άρη, το γόητρο της νίκης αρκεί στους Πειραιώτες για να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι που απομένει. Πόσω μάλλον απέναντι στον παραδοσιακό τους αντίπαλο.

Σε τρεις αναμετρήσεις φέτος κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν «γεύτηκε» τη χαρά της νίκης, αλλά δεν κατάφερε και να σκοράρει! Το εν λόγω αρνητικό σερί για τον πρωταθλητή Ελλάδας είναι «βαρύ» και εντός έδρας του προσφέρεται μία εξαιρετική ευκαιρία να το… σπάσει.

Εμείς, πάντως, θα τον στηρίξουμε. Άλλωστε, όταν η συγκεκριμένη επιλογή προσφέρεται κοντά στον διπλασιασμό, δεν μας μένουν πολλά περιθώρια.

Πρόταση:

(19:30) AEK – ΠΑΣ Γιάννινα 1 & Over 1.5
(21:00) Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0