Betpost

Χαμηλά το σκορ στην Τούμπα, στα… ύψη στο Σαντιάγο Μπερναμπέου!

Χαμηλά το σκορ στην Τούμπα, στα… ύψη στο Σαντιάγο Μπερναμπέου!

Το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης (04/05) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά μία αναμέτρηση από τη Super League και μία από το Champions League, παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης των play-offs, μόλις λίγες ημέρες μετά τη μεταξύ τους ρεβάνς στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα συμπεράσματα από αυτό το ματς αποτελούν οδηγό για το αποψινό (04/05).

Αφήνοντας στην άκρη το τελευταίο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, παρατηρεί κανείς πως και οι δύο ομάδες επί έναν μήνα σκοράρουν με το «σταγονόμετρο». Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έχει επιβεβαιώσει το Under 2.5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, χωρίς να σκοράρει στα τρία από αυτά!

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός μέχρι να «βρέξει» γκολ απέναντι στους Ηπειρώτες, είχε επίσης πέντε σερί ματς, όπου σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Η κούραση της σεζόν βλέπετε. Σε κάθε περίπτωση, οι «συνήθειές» τους διευκολύνουν την επιλογή μας, κάνοντάς την προφανή.

Στο μεγάλο ματς της βραδιάς, μάλλον πρέπει να περιμένουμε μία επανάληψη του πρώτου ματς. Δύσκολα θα σημειωθούν ξανά επτά γκολ, αλλά οι επιθετικές αρετές των δύο ομάδων μοιάζουν αρκετές για να τους εξασφαλίσουν από τουλάχιστον ένα γκολ και να επιβεβαιώσουν το Over 2.5!

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης «καίγεται» να προηγηθεί, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι θα θέλει να «τσεκάρει» το εισιτήριο για το Παρίσι, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Πρόταση:

(19:00) ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Under 2.5
(22:00) Ρεάλ ΜαδρίτηςΜάντσεστερ Σίτι Goal/Goal & Over 2.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0