Betpost

Η Τσέλσι συνεχίζει το σερί εκτός έδρας, έχουν γκολ τα ημιτελικά του Europa League!

Η Τσέλσι συνεχίζει το σερί εκτός έδρας, έχουν γκολ τα ημιτελικά του Europa League!

Στο στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης (28/04), τα «φώτα» πέφτουν πάνω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την Premier League, με στόχο την 3η σερί ημέρα που το BETPOST θα κάνει 2/2!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τσέλσι στο Ολντ Τράφορντ, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για τον σύλλογο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προέρχονται από δύο σερί ήττες, στις οποίες δέχθηκαν επτά γκολ μάλιστα, ενώ σκόραραν μόλις μία φορά. Η ψυχολογία στην ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα και απέναντι στην Τσέλσι, το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι!

Οι «μπλε» του Λονδίνου παραμένουν αήττητοι εκτός έδρας από τις 18 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Μάλιστα, στο σερί 10 αγώνων που τρέχουν, τα εννέα συνδυάστηκαν με νίκη! Το σύνολο του Τόμας Τούχελ προέρχεται από ένα σερί τεσσάρων «διπλών» στην Premier League και απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρίσκεται σε άσχημα momentum, θα έχει την ευκαιρία να το διευρύνει.

Στην έτερή μας επιλογή, η Λειψία υποδέχεται τη Ρέιντζερς στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Europa League. Αμφότερες είναι δύο φύσει επιθετικές ομάδες, που θα ψάξουν το γκολ, κάτι που φαίνεται από τις έως τώρα επιδόσεις τους.

Οι «ταύροι» έχουν επιβεβαιώσει τρεις φορές το Goal/Goal στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει στη διοργάνωση, ενώ οι Σκωτσέζοι έχουν βρει δίχτυα στα τέσσερα από τα έξι εκτός έδρας παιχνίδια που έχουν δώσει. Το αμφίσκορο δεν κρίνεται απίθανο να επιβεβαιωθεί. Δεδομένα, πάντως, σε τόσο υψηλή απόδοση που προσφέρεται, αξίζει το ρίσκο.

Πρόταση:

(21:45) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 2
(22:00) Λειψία – Ρέιντζερς Goal/Goal

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0