Betpost

Με το τεράστιο κίνητρο της ΑΕΚ και της Μπαρτσελόνα!

Με το τεράστιο κίνητρο της ΑΕΚ και της Μπαρτσελόνα!

Το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας (18/04) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά το κίνητρο της ΑΕΚ και της Μπαρτσελόνα, αξίζουν το όποιο ρίσκο.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στα Ιωάννινα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΣ. Οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά τις νίκες του Άρη και του Παναθηναϊκού, αφού σε περίπτωση που αφήσουν βαθμούς στο στάδιο των Ζωσιμάδων, θα μπουν στην επόμενη αγωνιστική των play-offs, από την πέμπτη θέση, που δεν δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Προφανώς, η «Ένωση» δεν βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό «φεγγάρι» αγωνιστικά, αλλά το παιχνίδι είναι ο ορισμός του «do or die» και θα στηρίξουμε το υψηλό της κίνητρο.

Στην έτερή μας επιλογή, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Κάντιθ. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για τους «μπλαουγκράνα», μετά την ήττα της Σεβίλλης από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι παίκτες του Τσάβι έχουν παίξει δύο παιχνίδια λιγότερα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και τους Σεβιγιάνους, με τους οποίους ισοβαθμούν στους 60. Αν εκμεταλλευτούν τις δύο αυτές αναμετρήσεις, μπορούν να μείνουν μόνοι δεύτεροι στη βαθμολογία της La Liga και απέναντι στην αδύναμη Κάντιθ, έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Οι επιθετικές αρετές των «μπλαουγκράνα» είναι γνωστές. Άλλωστε, η τελευταία φορά που δεν σκόραραν σε αγώνα πρωταθλήματος εντοπίζεται στις 4 Δεκεμβρίου του 2021! Με βάση το γεγονός πως στα οκτώ από τα τελευταία εννέα τους ματς, επιβεβαιώθηκε το Over 2.5, μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να συμβεί ξανά.

Πρόταση:

(18:00) ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 2

(22:00) Μπαρτσελόνα – Κάντιθ 1 & Over 2.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0