Betpost

Πρόκριση με γκολ για Μπαρτσελόνα - «Bόμβα» στο Ολίμπικο!

Πρόκριση με γκολ για Μπαρτσελόνα - «Bόμβα» στο Ολίμπικο!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης (14/04) ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά το BETPOST εστιάζει σε δύο, με απόδοση μεγαλύτερη του οκτώ!
Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Καμπ Νόου, στη ρεβάνς του 1-1 (07/04) στη Γερμανία. Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ τους απέδειξε πως όποια κι αν κερδίσει εν τέλει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, θα είναι απολύτως δίκαιο. Ωστόσο, ένα ελαφρύ προβάδισμα μοιάζει να υπάρχει για τους «μπλαουγκράνα». Τόσο λόγω ποιότητας, όσο και λόγω έδρας.
 
Οι «αετοί» προέρχονται από έξι σερί ματς χωρίς ήττα, αλλά και χωρίς νίκη. Στα τέσσερα από αυτά έχουν σκοράρει, κάτι που μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να συμβεί και απέναντι στο σύνολο του Τσάβι.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα με την ορμή της έδρας, αλλά και το αγωνιστικό momentum υπέρ της, μοιάζει ικανή να επικρατήσει είτε δεχτεί γκολ, είτε όχι. Άλλωστε, σε τόσο υψηλή απόδοση που προσφέρεται, μόνο αδιάφορη δεν περνά ως επιλογή!
 
Στην έτερή μας επιλογή, η Ρόμα υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ στο Ολίμπικο. Οι «τρελοί» Νορβηγοί το ξαναέκαναν και πηγαίνουν με -έστω και ισχνό- προβάδισμα στην Ιταλία.

Η ομάδα του Μουρίνιο βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θα αναγκαστεί να ανοιχτεί από την αρχή, γεγονός που θα δώσει χώρους σε μία πάρα πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις ομάδας. 
 
Η Μπόντο Γκλιμτ έχει αποδείξει για τα καλά, πως μόνο τυχαία δεν έφτασε ως τα προημιτελικά του Europa Conference League και δεν θα παραδώσει τα «όπλα» έτσι απλά. Τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα, όσο φαίνεται από τις αποδόσεις.
Πρόταση:
(22:00) Μπαρτσελόνα - Άιντραχτ Φρανκφούρτης ( 1 + Goal/Goal )
(22:00) Ρόμα - Μπόντο Γκλιμτ Χ2 (Διπλή ευκαιρία)

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0