Betpost

Σκοράρει στο Μολινό η Λιντς, συνεχίζει το αήττητο σερί της η Νιούπορτ!

Σκοράρει στο Μολινό η Λιντς, συνεχίζει το αήττητο σερί της η Νιούπορτ!

Ακόμη ένα σημαντικό ματς για την παραμονή της στην Premier League δίνει η Λιντς, η οποία αντιμετωπίζει στο Μολινό την Γουλβς, την ώρα που η Νιούπορτ συνεχίζει το αήττητο σερί της στην League Two απέναντι στην Χάρτλπουλ!

Την πρώτη της νίκη με τον Τζέσι Μαρτς στο «τιμόνι» πανηγύρισε η Λιντς απέναντι στη Νόριτς στο «εξάποντο» παραμονής στην Premier League, αλλά η αντεπίθεση των «παγωνιών» δεν πρέπει να περιοριστεί εκεί αν θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για να μην επιστρέψουν στην Championship.

Ωστόσο, η αποστολή που έχουν ακούει στο όνομα… Μολινό, με την εξαιρετική Γουλβς να φαντάζει σίγουρα το φαβορί της αναμέτρησης, έχοντας την τάση να παίρνει τους βαθμούς που θέλει σε τέτοιου είδους ματς, υπό τις οδηγίες του Μπρούνο Λάζε.

Εμείς πάντως θα επιλέξουμε κάτι πιο… safe, ποντάροντας στο ταλέντο που διακρίνει μεσοεπιθετικά την Λιντς, με τον Μπάμφορντ βεβαίως να διαδραματίζει κομβικό ρόλο με την επιστροφή του.

Πιστεύουμε στο Goal/Goal, καθώς ο Τζέσι Μαρτς έχει αποδείξει πως αρέσκεται να αγωνίζεται επιθετικό, ενώ δεν μπορούμε να βρούμε τρόπο που ο Ποντένσε με τον Χιμένεθ δεν θα συνδυαστούν ιδανικά για να βρουν δίχτυα.

Την ίδια ώρα, συνεχίζοντας την περιήγησή μας επί αγγλικού εδάφους, επιλέγουμε την αναμέτρηση της Νιούπορτ με την Χάρτλπουλ, θεωρώντας πως οι γηπεδούχοι έχουν ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα.

Βρίσκονται στην 3η θέση, είναι επτά ματς αήττητοι και έχουν ως σύμμαχό τους την παράδοση απέναντι στην Χάρτλπουλ, καθώς δεν έχουν ηττηθεί εντός έδρας από τους φιλοξενούμενους την τελευταία δεκαετία.

Πάμε λοιπόν με τον άσσο που τον συναντάμε σε αρκετά καλή τιμή, με φόντο το πολυπόθητο δύο στα δύο, από αγγλικές επιλογές!

Πρόταση:

(21:45) Νιούπορτ- Χάρτλπουλ 1

(22:00) ΓουλβςΛιντς Goal/Goal

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0