Betpost

Στις ρεβάνς Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με... οδηγό τις πρώτες αναμετρήσεις!

Στις ρεβάνς Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με... οδηγό τις πρώτες αναμετρήσεις!
Στο στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (15/03) ξεχωρίζουν οι δύο αναμετρήσεις του Champions League, στις οποίοες επικεντρωνόμαστε και «κυνηγάμε» τα γκολ!
 
Ο Άγιαξ υποδέχεται την Μπενφίκα σε ένα ματς που αναμένεται να είναι εξίσου ανοικτό με το 2-2 της Πορτογαλίας. Η πρώτη τους αναμέτρηση αποτέλεσε μία ακόμα απόδειξη για το ότι αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι, ασχέτως αν αγωνίζονται εντός ή εκτός συνόρων. Άλλωστε, το Champions League φαίνεται να τους «ανοίγει» την... όρεξη.
 
Στα έξι από τα επτά παιχνίδια που έχουν δώσει οι Ολλανδοί στη διοργάνωση φέτος, το Over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί. Μάλιστα, στα πέντε από αυτά, το έπραξε μαζί με το Goal/Goal! Η Μπενφίκα από τη δική της πλευρά δεν έχει χτίσει ανάλογο σερί, αλλά όπως φάνηκε και στην πρώτη αναμέτρηση, ο ρυθμός του Αίαντα είναι ικανός να την συνεπάρει.
 
Στην έτερη αναμέτρηση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Ολντ Τράφορντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ίσως στάθηκαν τυχεροί στο 1-1 του πρώτου ματς, μιας και απείλησαν ελάχιστα, μα στην έδρα τους πλέον, όλα θα είναι εντελώς διαφορετικά.
 
Με το κίνητρο στα ύψη και για τις δύο ομάδες, η επιβεβαίωση του Goal/Goal για δεύτερη φορά, μοιάζει εξαιρετικά πιθανή. Άλλωστε, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σκοράρει σε κάθε ματς που έχει παίξει φέτος στο Champions League και μόνο σε ένα δεν επιβεβαίωσε το Goal/Goal.
 
Πρόταση:
(22:00) Άγιαξ - Μπενφίκα Goal/Goal & Over 2.5
(22:00) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ατλέτικο Μαδρίτης Goal/Goal

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0