Betpost

Σκοράρουν Ρεάλ και Παρί, δεύτερη συνεχόμενη νίκη με over για τη Σίτι!

Σκοράρουν Ρεάλ και Παρί, δεύτερη συνεχόμενη νίκη με over για τη Σίτι!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και οι δεύτερες αναμετρήσεις των «ζευγαριών», με φόντο την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Champions League, με την Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μάντσεστερ Σίτι να φιλοξενεί την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Έτιχαντ!

Όταν αναφερόμαστε στο Champions League, τότε σίγουρα ο νους πάει στο… Bet Post, καθώς το 2/2 τις Τρίτες και τις Τετάρτες του χειμώνα είχε γίνει παράδοση! Επομένως, δεν γίνεται να μην επιλέξουμε και σήμερα τις δύο αναμετρήσεις που κάνουν την εμφάνισή τους, με φόντο την πρόκριση στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ξεκινάμε από το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν. Την ρεβάνς δηλαδή του 1-0 στην Γαλλία, το οποίο διαμόρφωσε με ένα υπέροχο σόλο γκολ ο Κίλιαν Εμπαπέ, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η αλήθεια είναι πως περιμένουμε να δούμε ένα εντελώς διαφορετικό ματς, με την Ρεάλ Μαδρίτης να καλείται αυτή την φορά να παίξει ποδόσφαιρο και να ανατρέψει την κατάσταση. Αμύνθηκε μαζικά στην Γαλλία, περιόρισε όσο είναι δυνατόν τους Παριζιάνους αλλά τώρα θα επιχειρήσει συνετά να βγει μπροστά.

Θεωρούμε πως η φόρμα του Μπενζεμά είναι ικανή να αυξήσει τις πιθανότητες των Μαδριλένων, αλλά από την άλλη, η Παρί θα βρει πολλούς χώρους για τους ΝεϊμάρΕμπαπέ και Λιονέλ Μέσι. Κάπως έτσι, καταλήγουμε στο Goal/Goal και έχουμε το… κεφάλι μας ήσυχο, αναφορικά με το ποια εκ των δύο θα βρεθεί στα προημιτελικά.

Τέτοια αμφιβολία δεν υφίσταται βεβαίως για το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην ρεβάνς του 5-0. Οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα θα επιχειρήσουν απλώς να πάρουν ακόμη μία νίκη απέναντι στους Πορτογάλους και η κατάσταση των Ντε Μπρόινε και Μαχρέζ, αν αγωνιστούν και δεν γίνει μαζικό rotation, θα το εξασφαλίσουν.

Βλέπουμε νίκη με γκολ, με την Σπόρτινγκ πιθανώς να βάζει και το τέρμα της τιμής αλλά από εκεί και πέρα, ένα… 3-1, 4-1 και πάμε παρακάτω για τη Μάντσεστερ Σίτι!

Πρόταση:
(22:00) Μάντσεστερ Σίτι – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1 και Over 3,5
(22:00) Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν Goal/Goal
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0