Betpost

Ο πρώτος λόγος στην Μπέτις και τον Ατρόμητο!

Ο πρώτος λόγος στην Μπέτις και τον Ατρόμητο!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης (03/03) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται σε ένα σημείο από τη Super League κι ένα από το Copa del Rey.
Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Βόλο στο Περιστέρι σε έναν ακόμα τελικό για το σύνολο του Κρις Κόλμαν. Το σημαντικό «διπλό» κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (28/02, 2-0) έδωσε τεράστια ανάσα στο «Αστέρι», που εντός του Φεβρουαρίου πήρε σημαντικούς βαθμούς και μία μεγάλη «ανάσα», στην προσπάθεια που κάνει για απομάκρυνση από τη ζώνη του υποβιβασμού. 
 
Οι ήττες από ΠΑΟΚ και Άρη δικαιωματικά θεωρούνται ως εντός προγράμματος και δεν... λερώνουν την πολύ καλή -και αποτελεσματική- εικόνα του Ατρομήτου, που μέσα σε έναν μήνα πήρε 10 βαθμούς. Η διαφορά στο κίνητρο των δύο ομάδων είναι το σημείο-κλειδί της αναμέτρησης. Άλλωστε, οι Βολιώτες έρχονται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα μακριά από την έδρα τους και εφόσον δεν έχουν υψηλό βαθμολογικό κίνητρο, μοιάζει εξαιρετικά πιθανό οι Περιστεριώτες να πάρουν το τρίποντο. Αν συνυπολογίσει κανείς την υψηλή απόδοση του άσου, αξίζει το όποιο ρίσκο.
 
Στην έτερή μας επιλογή, η Μπέτις υποδέχεται τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη ρεβάνς των ημιτελικών του Copa del Rey. Οι «βερδιμπλάνκος» διάγουν μία εξαιρετική περίοδο και με το 2-1 υπέρ τους από την πρώτη αναμέτρηση, κρίνεται εξαιρετικά πιθανό να επικρατήσουν ξανά, πόσω μάλλον εφόσον αγωνίζονται εντός έδρας. Άλλωστε, η Ράγιο βρίσκεται σε πολύ κακό «φεγγάρι» αγωνιστικά, μιας και έχει ηττηθεί και στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. 
 
Πρόταση:
(19:30) Ατρόμητος - Βόλος 1
(22:00) Μπέτις - Ράγιο Βαγιεκάνο

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0