Betpost

Σκοράρει η Αταλάντα στο Καραϊσκάκη, εκμεταλλεύεται την «γκέλα» της Τότεναμ η Άρσεναλ!

Σκοράρει η Αταλάντα στο Καραϊσκάκη, εκμεταλλεύεται την «γκέλα» της Τότεναμ η Άρσεναλ!
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και οι εναπομείναντες αναμετρήσεις της νοκ άουτ φάσης του EuropaLeagueκαι του EuropaConferenceLeague, με την Αταλάντα να μεταβαίνει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για να τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, η Άρσεναλ υποδέχεται την Γουλβς σε ένα κομβικό ματς για την κατάκτηση της 4ης θέσης της PremierLeague.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του EuropaLeagueέναντι της Αταλάντα.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν και στην Ιταλία πως μπορούν να «πληγώσουν» την ιταλική ομάδα, έχοντας βεβαίως και ως επίτευγμα, τόσο το ότι προηγήθηκαν, όσο και το ότι έχασαν το ματς μέσα από δύο στημένες φάσεις.

Δεν δέχθηκαν λοιπόν γκολ σε κανονική ροή αγώνα, ενώ σε περίπτωση που Ονιεκούρου και Αγκιμπού Καμαρά προέβαιναν σε καλύτερες αποφάσεις στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φύγει με αποτέλεσμα από το Μπέργκαμο.

Καλά όλα αυτά, αλλά ρεαλιστικά, η Αταλάντα βολεύεται περισσότερο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, πόσο μάλλον από την στιγμή που έχει και το πλεονέκτημα. Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να επιτεθεί, οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν τον τρόπο, προκειμένου να βγουν επωφελημένοι από αυτή την κατάσταση και θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα, θα πάρουν την πρόκρισή τους.

Δεν αποκλείουμε το Goal/Goal, μιας και η ποιότητα της ελληνικής ομάδας δεν το επιτρέπει, αλλά αν οι Ιταλοί βρουν κενούς χώρους, είναι ικανοί να τελειώσουν από νωρίς το ζήτημα της πρόκρισης.

Την ίδια ώρα, η Άρσεναλ υποδέχεται την Γουλβς ενόψει της εξ΄ αναβολής αγωνιστικής της PremierLeague, σε ένα κομβικό ματς για την κατάκτηση της τετράδας.

Οι «κανονιέρηδες» μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες, η Γουλβς βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά τα κίνητρα και οι επιδιώξεις των γηπεδούχων σαφώς και υπερισχύουν το εξαιρετικό σύνολο του Μπρούνο Λάζε.

Η Άρσεναλ έχει μία τεράστια ευκαιρία άλλωστε, να αφήσει την Τότεναμ έξι βαθμούς πίσω, στα ίδια ματς και με το μεταξύ τους να υπολείπεται. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ξανά κερδίσει την Γουλβς σε διάστημα δύο εβδομάδων και να πάρει «εκδίκηση» για την περσινή ήττα στο Έμιρεϊτς από την τότε ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο.

Θεωρούμε πως μπορεί να το κάνει, διατηρώντας και το «μηδέν» πίσω. Πάμε όμως πιο συντηρητικά, παίζουμε τον άσσο και αναμένουμε την επιβεβαίωση!

Πρόταση:

(19:45) Ολυμπιακός – Αταλάντα Over 1,5 φιλοξενούμενης

(21:45) Άρσεναλ – Γουλβς 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0