Betpost

«Βρέχει» γκολ σε La Liga και Serie A!

«Βρέχει» γκολ σε La Liga και Serie A!
Το κουπόνι της Παρασκευής (21/01) δεν ξεχειλίζει από επιλογές σημείων, αλλά φαίνεται πως τα γκολ έχουν αξία. Ειδικά στο ιταλικό και στο ισπανικό πρωτάθλημα!
Η Βερόνα υποδέχεται στο Μαρκ' Αντόνιο Μπεντεγκόντι, μία από τις λιγότερο φορμαρισμένες -αυτήν την περίοδο- ομάδες του φετινού ιταλικού πρωταθλήματος: την Μπολόνια.

Οι «τζιαλομπλού» μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια τους, ενώ στα υπόλοιπα πέντε έχουν ηττηθεί. Η αμυντική τους λειτουργία αποτελεί το μεγαλύτερό τους πρόβλημα στις τελευταίες αγωνιστικές, αφού σε κάθε ήττα τους δέχθηκαν τουλάχιστον δύο γκολ, ενώ μόνο στο παιχνίδι που κέρδισαν κατάφεραν να διατηρήσουν το μηδέν.
 
Από την άλλη πλευρά, η γηπεδούχος Βερόνα έχει εξελιχθεί σε μία «μηχανή» των γκολ, για τα δεδομένα της. Έχει περισσότερα γκολ από τη Νάπολι, τη Γιουβέντους, τη Φιορεντίνα και τη Ρόμα, ενώ προέρχεται από το εντυπωσιακό «διπλό» απέναντι στη Σασουόλο (16/01, 4-2). Παρόλα αυτά, η τελευταία φορά που κέρδισε στην έδρα της ήταν στις 22 Νοεμβρίου, κάνοντας τον άσσο μία επιλογή με ρίσκο. Η επιλογή των γκολ, μοιάζει προτιμότερη. 
 
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην έτερη επιλογή μας. Η Εσπανιόλ υποδέχεται την ιδιαίτερα φορμαρισμένη Μπέτις. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, μία ισοπαλία και μία ήττα, η οποία είναι το μοναδικό ματς στο οποίο δεν έχουν σκοράρει. Από την άλλη πλευρά, η γηπεδούχος μετρά οκτώ συνεχόμενα ματς, στα οποία επιβεβαιώνεται το Goal/Goal. 
 
Με την Μπέτις να μετρά 10 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια και την Εσπανιόλ να έχει χτίσει ένα μεγάλο σερί που δέχεται, αλλά και σκοράρει, η επιλογή γίνεται προφανής. 
 
Πρόταση:
(21:45) Βερόνα - Μπολόνια Goal/Goal
(22:00) Εσπανιόλ - Μπέτις Goal/Goal
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0