Betpost

Συνεχίζει με φόρα από το Σούπερ Καπ η Ρεάλ – «κλειστό» ματς ανάμεσα σε Άρσεναλ και Λίβερπουλ!

Συνεχίζει με φόρα από το Σούπερ Καπ η Ρεάλ – «κλειστό» ματς ανάμεσα σε Άρσεναλ και  Λίβερπουλ!
Την φόρα από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισπανίας, θα επιχειρήσει να διατηρήσει η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Έλτσε, την ώρα που η Άρσεναλ υποδέχεται την Λίβερπουλ, για τον δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ και το BETPostπροβλέπει ένα… κλειστό παιχνίδι από αμφότερες.

Μπορεί να βρισκόμαστε αυτή την στιγμή στη μέση της εβδομάδας, όμως ουδείς μπορεί να νιώθει πως το ποδοσφαιρικό θέαμα είναι περιορισμένο. Ο θεσμός του Κυπέλλου έχει κάνει την εμφάνισή του στα κορυφαία πρωταθλήματα και το BETPostστρέφει την προσοχή του σε δύο αναμετρήσεις, που έχουν φαβορί και μπορούν να μας οδηγήσουν σε στοιχηματισμό και κέρδος.

Η αρχή γίνεται με την υποδοχή της Λίβερπουλ στο Έμιρεϊτς από την Άρσεναλ, στην ρεβάνς του 0-0, όπου οι «κανονιέρηδες» κατόρθωσαν να φύγουν αήττητοι από το Άνφιλντ, παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Τσάκα, για 70 λεπτά.

Κάπως έτσι, αναμένουμε και την δεύτερη συνάντηση των δύο ομάδων. Αρτέτα και Κλοπ θέλουν να οδηγηθούν στον τελικό, τα εκτός έδρας γκολ δεν μετρούν, οι γηπεδούχοι έχουν βελτιώσει την ανασταλτική τους λειτουργία και η Λίβερπουλ δεν έχει και πάλι στην διάθεσή της τους Σαλάχ και Μανέ.

Ο Ζότα, ο Φιρμίνο και ο Μιναμίνο σαφώς και είναι περισσότερο διαχειρίσιμοι από τους προαναφερθέντες, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα επιλέξουμε το… Under 3,5. Περιορισμένος αριθμός γκολ, «κλειστό» ματς με σκοπιμότητα και γιατί όχι έναν λονδρέζικο τελικό στο φινάλε του Λιγκ Καπ;

Την ίδια ώρα, δεν χρειάζονται πολλά λόγια για την απόφασή μας να στηρίξουμε την Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Έλτσε στο Κύπελλο Ισπανίας. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, έρχονται με φόρα από τον κερδισμένο τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στην Μπιλμπάο και παράλληλα μεταβαίνουν σε μία έδρα που δεν έχουν ηττηθεί ποτέ.

Επιπλέον, ακόμη και αν δεν έχουν σκοράρει επίσης ουδέποτε περισσότερα από δύο γκολ, δείχνουν ικανοί να το κάνουν, έχοντας δει και τον αποκλεισμό της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος θα μπορούσε να λειτουργήσει ως προειδοποίηση για το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι.

Πρόταση:

(20:00) Έλτσε – Ρεάλ Μαδρίτης 2

(21:45) Άρσεναλ – Λίβερπουλ Under 3,5

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0