Betpost

Τα καταφέρνει αλλά… ζορίζεται η Λίβερπουλ, δεν χάνει στο ντεμπούτο του Κόλμαν ο Ατρόμητος!

Τα καταφέρνει αλλά… ζορίζεται η Λίβερπουλ, δεν χάνει στο ντεμπούτο του Κόλμαν ο Ατρόμητος!
Το 5/5 του BETPostείναι γεγονός και πλέον περνάμε σε… ζόρικες αναμετρήσεις, ξεχωρίζοντας το ματς της Λίβερπουλ με την Μπρέντφορντ και αυτό του Ατρομήτου στα Γιάννενα. Ουδείς θα ηττηθεί, αμφότερες αναμετρήσεις αναμένονται να μας χαρίσουν… κέρδος. Ας τις δούμε μαζί.

Με μεγάλο ενδιαφέρον ξεκινά ακόμη μία στοιχηματική ημέρα για το BETPost, το οποίο μετρά τέσσερις επιτυχίες, σε ισάριθμες απόπειρες, έχοντας πλέον πραγματοποιήσει το… εξωπραγματικό 10/10, δίχως να έχει χάσει ματς.

Με καλή ψυχολογία λοιπόν και το μότο «πως να χάσουμε» επιλέξαμε και την σημερινή δυάδα που αναμένεται να μας πάει σε διψήφιο αριθμό επιτυχιών, που θα είναι γνωστές πριν τις 22:00 της Κυριακής!

Σε ποια ματς αναφερόμαστε; Αρχικά, σε ένα από τα δύο της PremierLeague, με την Λίβερπουλ να κερδίζει στα… σημεία το παιχνίδι της Γουέστ Χαμ και εμείς να την στηρίζουμε παρά τις απουσίες της, για μία ακόμη επικράτηση κόντρα στην Μπρέντφορντ που της στέρησε δύο βαθμούς στον πρώτο γύρο (3-3).

Ναι, η Λίβερπουλ έχει απουσίες, ναι, ο Σαλάχ και ο Μανέ δεν αγωνίζονται, αλλά δεν μπορούμε να βρούμε τρόπο να κάνει και δεύτερο τόσο κακό παιχνίδι μετά το «Χ» με την Άρσεναλ στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, όπου αγωνιζόταν και με παίκτη παραπάνω για 70 λεπτά.

Ακόμη και στην κακή της ημέρα όμως, θα μπορούσε να πάρει το ματς με την ευκαιρία του Μιναμίνο στο τέλος. Είναι δυνατό να πραγματοποιήσει και πάλι μία μόλις εντός εστίας τελική προσπάθεια; Σχεδόν απίθανο...

Το δικό μας κουπόνι θα ολοκληρωθεί με την εξόρμηση του Ατρομήτου στα Γιάννενα για να συναντήσει τον ΠΑΣ. Μία ομάδα που απέναντι στον Ατρόμητο δεν έχει και την καλύτερη παράδοση, παρά την περσινή νίκη, μιας και οι Περιστεριώτες μετρούν δύο «διπλά» στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις τους.

Ταυτόχρονα, ο Κρις Κόλμαν κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο τους! Ένας έμπειρος προπονητής που δεδομένα έχει αλλάξει την ψυχολογία όλων στο Περιστέρι, έχει κερδίσει Νιούκαστλ και Λέστερ στην πρώτη του αγωνιστική με τη νέα του ομάδα και δεν έχει χάσει επί ελληνικού εδάφους με την Λάρισα.

Αγωνιστικά ο Ατρόμητος δεν βρίσκεται στην καλύτερή του φάση, αλλά στηρίζουμε τον έμπειρο Ουαλό που θα προσπαθήσει να πετύχει το 3ο cleansheetτου Ατρομήτου στην χρονιά και το πρώτο «διπλό» μετά τον Μάιο!

Πρόταση:

(16:00) Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ και Under 3,5

(19:30) ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος Χ2 (διπλή ευκαιρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0