Betpost

«Ανοιχτά» ματς σε Ιταλία και Ισπανία!

«Ανοιχτά» ματς σε Ιταλία και Ισπανία!
Οι στοιχηματικές επιλογές της Πέμπτης (13/01) είναι περιορισμένες, ελλείψει εθνικών πρωταθλημάτων, αλλά εμείς εστιάζουμε στο Σούπερ Καπ Ισπανίας και στο Κύπελλο Ιταλίας!
Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει στον έτερο ημιτελικό του Supercopa de Espana την κάτοχο του τίτλου, Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν βρει γκολ και στα δώδεκα από τα 13 τελευταία παιχνίδια τους στη La Liga, ενώ οι Βάσκοι τρεις φορές στα τελευταία πέντε.

Αν μείνουμε στη χαλαρότητα του θεσμού, κάτι που φάνηκε στο ανοικτό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα, η επιβεβαίωση του Goal/Goal μοιάζει εξαιρετικά πιθανή.

Πέραν του Γκριεζμάν, δεν αναμένεται να υπάρξουν ιδιαίτερες απουσίες για τις δύο ομάδες, οπότε οι επιθετικές «φαρέτρες» τους πιθανότατα θα είναι γεμάτες. Σε μία διοργάνωση, που προσφέρει μεν τρόπαιο, αλλά από τη στιγμή που άλλαξε έδρα, ζητούμενο είναι το θέαμα, ακόμα και το Goal/Goal & Over 2.5, θα είχε βάση. 
 
Στην έτερη επιλογή μας, η Νάπολι υποδέχεται τη Φιορεντίνα στο πλαίσιο των προημιτελικών του Coppa Italia. Αμφότερες οι ομάδες έχουν αποδείξει πως διαθέτουν επιθετικές αρετές, αφού πετυχαίνουν 1.7 γκολ ανά παιχνίδι, κατά μέσο όρο, στη Serie A.

Οι «βιόλα» έχουν δείξει πως διαθέτουν σαφώς χειρότερη άμυνα, έχοντας δεχθεί 29 γκολ, έναντι των 15 των «παρτενοπέι», ωστόσο, με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς υγιή, καμία άμυνα δεν είναι αδιάσπαστη. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που πρόκειται για παιχνίδι νοκ-άουτ, όπου θα όλα θα κριθούν μέσα σε 90 λεπτά. 
 
Πρόταση:
(19:00) Νάπολι - Φιορεντίνα Goal/Goal
(21:00) Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο Goal/Goal

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0