Betpost

Σκοράρουν Τορίνο και Φιορεντίνα, υπερασπίζεται την έδρα της η Εσπανιόλ!

Σκοράρουν Τορίνο και Φιορεντίνα, υπερασπίζεται την έδρα της η Εσπανιόλ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η σημερινή ημέρα για το BET Post, το οποίο έχει βρει και πάλι τις δύο αναμετρήσεις που καλούνται να σας προσφέρουν το αναμενόμενο κέρδος… Στρέφουμε την προσοχή μας σε La Liga και Serie A, εκτιμώντας πως… κάνουμε το σωστό!

Μπορεί το FA Cup και ο 3ος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Άστον Βίλα, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκρισή της, όμως το σημερινό BET Post αποφασίζει να μιλήσει λίγο… ισπανικά και ιταλικά.

Στρέφουμε την προσοχή μας στην La Liga και την Serie A, εκεί όπου οι αναμετρήσεις της Εσπανιόλ με την Έλτσε και της Τορίνο με την Φιορεντίνα, μας δείχνουν πως προσφέρονται για στοιχηματισμό και κέρδος.

Και γιατί την Εσπανιόλ; Πως θα μπορούσαμε να μην στηρίξουμε την ομάδα με την 6η καλύτερη έδρα στην La Liga, η οποία έχει δεχθεί μόλις επτά γκολ στο «σπίτι» της, με την Ράγιο Βαγιεκάνο, την Ρεάλ Μαδρίτης και την Ρεάλ Σοσιεδάδ να είναι οι μοναδικές με καλύτερη επίδοση;

Απεναντίας, η Έλτσε δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή, δεν ενθουσιάζει με την απόδοσή της εκτός έδρας και αναμένεται να συναντήσει σοβαρά προβλήματα με την Εσπανιόλ, την οποία δεν έχει κερδίσει ποτέ σε εξόρμησή της, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

Την ίδια ώρα, η Φιορεντίνα συναντά την Τορίνο σε ένα ιδιαίτερο ματς για την Serie A με αμφίδρομο ενδιαφέρον και πολλά γκολ να κάνουν την εμφάνισή τους, σε μία αγωνιστική που χαρακτηρίζεται ούτως ή άλλως παραγωγική, μετά και το ντέρμπι της Ρόμα με την Γιουβέντους.

Η Φιορεντίνα έχει σκοράρει στις 8 πιο πρόσφατες φορές που ταξίδεψε στην έδρα της Τορίνο, οι γηπεδούχοι έχουν επιβεβαιώσει το Goal/Goal στο 90% των αντίστοιχων παιχνιδιών, οπότε δεν βρίσκουμε λόγο κάτι τέτοιο να μην συμβεί και σήμερα, ανάμεσα σε δύο φύσει επιθετικές ομάδες…

Πρόταση:

(18:00) Τορίνο – Φιορεντίνα Goal/Goal

(22:00) Εσπανιόλ – Έλτσε 1

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0