Betpost

Φτάνει στο +9 από την Λίβερπουλ η Μάντσεστερ Σίτι, σκοράρει η Μπράιτον στο Στάμφορντ Μπριτζ!

Φτάνει στο +9 από την Λίβερπουλ η Μάντσεστερ Σίτι, σκοράρει η Μπράιτον στο Στάμφορντ Μπριτζ!

Δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις για την εξέλιξη της Premier League λαμβάνουν χώρα… σήμερα, με την Τσέλσι να φιλοξενεί την Μπράιτον και τη Μάντσεστερ Σίτι να ταξιδεύει στο Brentford Community Stadium, για να συναντήσει την ομώνυμη ομάδα.

«Φωτιά» έβαλε στην Premier League η Λέστερ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Λίβερπουλ στην 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με άμεση συνέπεια να αλλάζει τις ισορροπίες στις εναπομείναντες αναμετρήσεις.

Τι σημαίνει αυτό; Πως τόσο η Τσέλσι κόντρα στην Μπράιτον, όσο και η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουότφορντ, πρέπει να κερδίσουν. Να αποδείξουν δηλαδή τον λόγο που θεωρούνται φαβορί… Το Bet Post «στηρίζει» την προσπάθειά τους και… θεωρεί πως η Λίβερπουλ θα φτάσει στην 19η αγωνιστική στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά είναι να κερδίσει η Τσέλσι του… 3/8 τελευταία ματς την Μπράιτον. Μία Μπράιτον που επέστρεψε στις νίκες για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες, αλλά στο τελευταίο ματς της σεζόν, πιθανότατα θα τα βρει δύσκολα. Ας μην ξεχνάμε όμως κάτι… Πρόκειται για μία φύσει επιθετική ομάδα που το έδειξε και στο Άνφιλντ.

Δεν είναι απίθανο να βρει γκολ και στο Στάμφορντ Μπριτζ, με τους Μοπέ και Λάμπτεϊ να είναι πάντα επικίνδυνοι.

Την ίδια ώρα, δεν πιστεύουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα από την «μαχητική», πλην όμως θεωρητικά αδιάφορη Μπρέντφορντ. Οι γηπεδούχοι δέχονται γκολ και αντιστοίχως σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία και οι «πολίτες» διαθέτουν την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Ποντάρουμε στο «διπλό», αναλογικά και με το κίνητρο της Μάντσεστερ Σίτι που θέλει να ολοκληρώσει το 2021, στο +9 από την Λίβερπουλ, έστω και με ματς περισσότερο…

Πρόταση:

(21:30) Τσέλσι – Μπράιτον Over 0,5 φιλοξενούμενης

(22:15) Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 2

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0