Betpost

Σκοράρει στην Θεσσαλονίκη ο Ιωνικός, σκοράρει μετά από τρία χρόνια απέναντι στην Φούλαμ η Σέφιλντ!

Σκοράρει στην Θεσσαλονίκη ο Ιωνικός, σκοράρει μετά από τρία χρόνια απέναντι στην Φούλαμ η Σέφιλντ!

Μπορεί τα ματς του Σαββατοκύριακου αισίως να παρήλθαν, όμως το BET Post είναι εδώ για να σας οδηγήσει με ασφάλεια, για ακόμη μία φορά στο κέρδος. Στηρίζουμε τους… φιλοξενούμενους, στρέφουμε την προσοχή μας στον Ιωνικό και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Το πρώτο του ταξίδι στην Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τον Άρη μετά από 15 χρόνια, πραγματοποιεί σήμερα (20/12) ο Ιωνικός, με τους φιλοξενούμενους να αναζητούν την δεύτερη επικράτησή τους επί των «κίτρινων» στην ίδια σεζόν, με το πρώτο ματς να έχει ολοκληρωθεί με 1-0, σηματοδοτώντας και την πρώτη νίκη των… τότε γηπεδούχων στην μεγάλη κατηγορία, μετά την επιστροφή τους.

Βεβαίως τα δεδομένα έχουν αλλάξει αρκετά από τότε. Ο Ιωνικός επικράτησε του ΠΑΟΚ, πρόβαλλε σθεναρή αντίσταση απέναντι στην ΑΕΚ και πανηγύρισε τεράστια νίκη επί του Ατρομήτου, την ώρα που ο Άρης «έσβησε» το -6 και με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο του, εξακολουθεί να θέτει ως στόχο την Ευρώπη.

Ωστόσο, η επιλογή μας θα κυμανθεί στα γκολ της αναμέτρησης. Ο Άρης δέχεται γκολ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς του, με τον Ιωνικό να σκοράρει δις κόντρα στον Παναιτωλικό στην προηγούμενη αγωνιστική, δίχως να διαφοροποιεί τον τρόπο παιχνιδιού τους στις εξορμήσεις του.

Θα επιλέξουμε το Over 0,5 του Ιωνικού, συνδυάζοντας το και ένα ακόμη ανάλογο ποντάρισμα, με την προσοχή μας να στρέφεται επί αγγλικού εδάφους. Εκεί όπου η αναμέτρηση της Φούλαμ με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, φέρνει έντονα στο μυαλό μας, τα περσινά ματς τους στην Premier League, με αμφότερες πλέον να βρίσκονται στην Championship.

Και σε αυτή την περίπτωση θα επιλέξουμε το γκολ της φιλοξενούμενης, η οποία δεν έχει βρει δίχτυα τα τρία τελευταία χρόνια στο Κρέιβεν Κότατζ, αλλά φέτος είναι καλύτερη μακριά από το «σπίτι» της παρά σε αυτό.

«Κλειστά» αποδεικνύονται γενικότερα τα εντός έδρας ματς της Φούλαμ, αλλά θα εμπιστευτούμε το γεγονός πως η Σέφιλντ βρίσκει γκολ και στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, ανεξαρτήτου αποτελέσματος! Τελευταία φορά που δεν σκόραρε; Στις 28 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Μίντλεσμπρο, στην ήττα με 2-0, όπου ολοκλήρωσε το ματς με τέσσερις εντός εστίας τελικές προσπάθειες και 65% κατοχή μπάλας…

Πρόταση:

(19:30) Άρης – Ιωνικός Over 0,5 φιλοξενούμενης

(21:45) Φούλαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Over 0,5 φιλοξενούμενης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0