Betpost

Συνεχίζει να «πληγώνει» τη Νιούκαστλ η Λίβερπουλ, υπερασπίζεται το Στάμφορντ Μπριτζ η Τσέλσι!

Συνεχίζει να «πληγώνει» τη Νιούκαστλ η Λίβερπουλ, υπερασπίζεται το Στάμφορντ Μπριτζ η Τσέλσι!

Η αγωνιστική δράση στα αγγλικά γήπεδα δεν σταματά, με την Premier League να μας προσφέρει μία εντυπωσιακή 17η αγωνιστική, που ολοκληρώνεται με τρεις ιδιαίτερα σημαντικές αναμετρήσεις. Η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Νιούκαστλ, η Τσέλσι την Έβερτον και αν το πρόγραμμα επιβεβαιωθεί και δεν υπάρξει αναβολή, η Λέστερ θα αναζητήσει μία δεύτερη εντός έδρας επικράτηση, απέναντι στην Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε.

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον η ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής της Premier League, με τρεις αναμετρήσεις να αναμένονται, προκειμένου να διαμορφωθεί για τα καλά η βαθμολογία, προτού οδηγηθούμε σε ένα ακόμη ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο.

Η Λέστερ φιλοξενεί την Τότεναμ στο Κινγκ Πάουερ, η Τσέλσι την Έβερτον, σε ένα κρίσιμο ματς για αμφότερους προπονητές και η Λίβερπουλ την «λαβωμένη» Νιούκαστλ, που αδυνατεί να βγει από σκοτεινό, αγωνιστικό αδιέξοδο που φαίνεται πως βρίσκεται.

Οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις είναι αυτές που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του BET Post. Ξεκινώντας από την αναμέτρηση του Στάμφορντ Μπριτζ, η Τσέλσι δεδομένα χρειάζεται τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στο «κυνήγι» της Μάντσεστερ Σίτι και να μην… ανοίξει η ψαλίδα.

Οι «μπλε» δεν βρίσκονται σε ιδανική αγωνιστική κατάσταση, έχουν δεχθεί σε τρεις αναμετρήσεις, όσα γκολ είχαν δει στην εστία τους στις προηγούμενες 18, αλλά εξακολουθούν να… κερδίζουν. Αυτό έκαναν άλλωστε και την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Ζορζίνιο να μετατρέπει σε γκολ τα δύο πέναλτι που κέρδισε ο Αντόνιο Ρίντιγκερ.

Από την άλλη η Έβερτον, μετρά μία επικράτηση στα 9 πιο πρόσφατα ματς της, ο Ράφα Μπενίτεθ δεν αισθάνεται άνετα και η παράδοση θέλει τα «ζαχαρωτά» να μην σκοράρουν στις τρεις πιο πρόσφατες εξορμήσεις τους στο εν λόγω γήπεδο.

Το σερί ενδέχεται να σταματήσει, αλλά η Τσέλσι πιθανότατα θα κάνει δύο τις συνεχόμενες νίκες στο σπίτι της…

Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Νιούκαστλ, σε μία αναμέτρηση που δεν έχει βγάλει… «διπλό», από το 1994 και πιστεύουμε πως τα 27 χρόνια θα γίνουν… 28. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τις λιγότερες νίκες από όλες τις ομάδες στην χρονιά, με μόλις… μία, οι γηπεδούχοι είναι εξαιρετικοί στην έδρα τους και ο άσσος σε συνδυασμό με τα… πολλά γκολ, μοιάζει ιδιαίτερα πιθανός.

Πόσο μάλλον, αν αναλογιστεί κανείς πως η Νιούκαστλ διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και η Λίβερπουλ την καλύτερη επίθεση από όλες!

Πρόταση:

(21:45): Τσέλσι – Έβερτον 1 και Over 2,5

(22:00): Λίβερπουλ – Νιούκαστλ 1 και Over 2,5
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0