Betpost

Έχει γκολ το Ρόμα-Σπέτσια, ενώ η Γρανάδα αντέχει!

Έχει γκολ το Ρόμα-Σπέτσια, ενώ η Γρανάδα αντέχει!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας (13/12) μπορεί να είναι... φτωχό από επιλογές, αλλά ένα σημείο από τη La Liga και ένα από τη Serie A, έχουν αξία!
Η Ρόμα υποδέχεται τη Σπέτσια με το momentum να είναι ξεκάθαρα υπέρ της. Το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα δύο θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αμφότερες, δεν έχουν δείξει συνέπεια αμυντικά, ωστόσο η Σπέτσια το έχει... παρακάνει, έχοντας τη χειρότερη άμυνα στο ιταλικό πρωτάθλημα με 36 γκολ παθητικό. 
 
Εκτός έδρας, όμως, έχει βρει τα εννιά από τα 17 γκολ που έχει έως τώρα, κάτι που ίσως εξηγείται από το γεγονός πως παίζει με άγνοια κινδύνου μακριά από το σπίτι της. Η διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων δείχνει ως ξεκάθαρο φαβορί τους Ρωμαίους, αλλά είναι τόσο επιρρεπής στο να δέχεται γκολ, που ασφαλέστερη επιλογή μοιάζει να επιβεβαιωθεί το Over 2.5, με γκολ και από τις δύο πλευρές. Άλλωστε, τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις το έκαναν πράξη! 
 
Στην έτερη επιλογή η Κάντιθ υποδέχεται τη Γρανάδα σε μία πρόωρη μάχη για το ποιος θα υποβιβαστεί. Τον πρώτο λόγο στο ματς τον έχει η Γρανάδα ούσα ελαφρώς καλύτερη από τη γηπεδούχο,κάτι που αντικατοπτρίζεται και στη βαθμολογία, αφού βρίσκεται στη 15η θέση, ενώ η Κάντιθ στη 19η. Στα τελευταία της εννέα παιχνίδια έχει κερδίσει μόλις μία φορά, ενώ η Γρανάδα έρχεται από μία σπουδαία επικράτηση με 2-1 απέναντι στην Αλαβές. Το momentum την ευνοεί, έχει αποδείξει ότι έστω και ελαφρώς είναι καλύτερη ομάδα, όποτε γιατί να ηττηθεί;

Πρόταση:
(21:45) Ρόμα - Σπέτσια Over 2.5 & G/G
(22:00) Κάντιθ - Γρανάδα Χ2 (Διπλή ευκαιρία)
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0