Betpost

Επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα η Άρσεναλ, σκοράρουν Λαμία και ΠΑΣ!

Επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα η Άρσεναλ, σκοράρουν Λαμία και ΠΑΣ!
Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αναζητά η Άρσεναλ απέναντι στην Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ, μετά την 5η ήττα που υπέστη στην PremierLeagueαπό τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ώρα που… λίγο νωρίτερα, η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα ματς που… φημίζεται για το γκολ που προσφέρει!

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να παρήλθε και το BET Post να κατόρθωσε και πάλι να σας προσφέρει τα δεδομένα… κέρδη που συνήθως κάνουν την εμφάνισή τους, όμως ο στοιχηματισμός δεν σταματά και το κουπόνι μας προσφέρει δύο «καλές» αναμετρήσεις που δεδομένα μπορούμε να επιλέξουμε για να συνεχίσουμε το… σερί μας.

Ξεκινάμε από την Premier League και από το τελευταίο ματς της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το οποίο μάλιστα λογίζεται και ως ντέρμπι. Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ, με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες και να… ρεφάρει την ανατροπή που υπέστη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Θέατρο των Ονείρων».

Δεν έχει επικρατήσει την τελευταία τετραετία στο εν λόγω γήπεδο, αλλά η αγωνιστική κατάσταση της Έβερτον, της επιτρέπει να θεωρεί τις πιθανότητές της… αυξημένες. Το σύνολο του Ράφα Μπενίτεθ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν έχει επικρατήσει σε κανένα από τα επτά πιο πρόσφατα ματς του και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 4-1 στο ντέρμπι του Λίβερπουλ.

Το ερώτημα είναι αν οι «κανονιέρηδες» μπορούν να εκμεταλλευτούν την συζήτηση που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με το μέλλον του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο των «ζαχαρωτών»… Η λογική λέει ναι, μιας και η εικόνα τους εν γένει είναι θετική. Θέλουν τη νίκη, προκειμένου να ανέβουν και πάλι στην 5η θέση και ο Μικέλ Αρτέτα θέλει να χαρίσει στους φίλους της ομάδας, την πρώτη επικράτηση μετά από μία τετραετία, την ίδια ημέρα που χρονολογείται και η τελευταία νίκη της Άρσεναλ στο Champions League.

Όσον αφορά την δεύτερη αναμέτρηση που επιλέξαμε, η επίτευξη του στόχου φαντάζει… ευκολότερη υπόθεση. Η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, αμφότερες σκοράρουν στις τρεις από τις πέντε πιο πρόσφατες συναντήσεις τους, ενώ οι γηπεδούχοι δεν έχουν κρατήσει το «μηδέν» στο ΔΑΚ, από τον Αύγουστο!

Πρόταση:

(19:30) Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα Goal/Goal

(22:00) Έβερτον – Άρσεναλ Χ2 (διπλή ευκαιρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0