Betpost

Σκοράρει στην Λισαβόνα η Ντόρτμουντ, δεν κάνει «σεφτέ» ούτε τώρα η Μπεσίκτας!

Σκοράρει στην Λισαβόνα η Ντόρτμουντ, δεν κάνει «σεφτέ» ούτε τώρα η Μπεσίκτας!

Το Champions League  συνεχίζει και σήμερα (24/11) να βρίσκεται ανάμεσά μας και το BET Post έχει καταλήξει στις αναμετρήσεις που προσφέρονται για στοιχηματισμό και… κέρδος και σας τις παρουσιάζει. Δίνουμε προτεραιότητα στην Ντόρτμουντ και στο ταξίδι της στην Λισαβόνα, στηρίζουμε τον Άγιαξ, παρά το γεγονός πως έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του!

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις του Champions League, από την στιγμή που οδεύουμε προς την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, με την 5η αγωνιστική να χαρακτηρίζεται ανέκαθεν κομβική, μιας και καθορίζει εν πολλοίς και την σημασία που θα διαδραματίσει και η επόμενη ως προς την διαμόρφωση της βαθμολογίας.

Οι αναμετρήσεις είναι πολλές, αλλά το ενδιαφέρον του BET Post στρέφεται σε δύο από αυτές. Στο ματς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Ντόρτμουντ στην έδρα της πρώτης και στην εξόρμηση του Άγιαξ στην Τουρκία για να συναντήσει την Μπεσίκτας, που εξακολουθεί να παραπαίει στην Ευρώπη;

Τι εννοούμε με αυτό; Πως η Μπεσίκτας βρίσκεται στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου και στο… απόλυτο μηδέν. Έχει σκοράρει μόλις δύο φορές, προέρχεται από το 4-0 στην Λισαβόνα και έχει δεχθεί σε τέσσερις αναμετρήσεις 12 γκολ, πράγμα που μεταφράζεται σε τρία γκολ ανά ένα ενενηντάλεπτο.

Παράλληλα, ο Άγιαξ παρουσιάζει ακριβώς τα αντίστροφα νούμερα. Δύο γκολ κατά του, 14 υπέρ του εξασφάλιση πρόκρισης και κορυφής στον όμιλο. Γιατί να «σπάσει» η παράδοση σήμερα και να μην συνεχίσει το καλό του μομέντουμ ο «Αίαντας»;

Όσον αφορά την άλλη αναμέτρηση του ίδιου ομίλου, Σπόρτινγκ και Ντόρτμουντ έχουν πολλά να χωρίσουν, αλλά πολύ περισσότερα να μοιραστούν, μιας και βρίσκονται ακριβώς στην ίδια βαθμολογική κατάσταση, με έξι γκολ υπέρ τους αλλά μεγάλη διαφορά τερμάτων.

Οι Γερμανοί ταξιδεύουν στην Λισαβόνα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, την ώρα που οι γηπεδούχοι μετρούν 9 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό όμως δεν αποκλείει το γεγονός να κάνει την εμφάνισή της η εκτελεστική δεινότητα της Ντόρτμουντ!

Πρόταση:

(19:45) Μπεσίκτας – Άγιαξ 2

(22:00) Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ντόρτμουντ over 0,5 φιλοξενούμενης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0