Betpost

Παίρνει τον πολυπόθητο βαθμό η Ουαλία, σκοράρουν οι Φινλανδοί απέναντι στους Γάλλους!

Παίρνει τον πολυπόθητο βαθμό η Ουαλία, σκοράρουν οι Φινλανδοί απέναντι στους Γάλλους!

Στην τελική ευθεία έχουμε περάσει ως προς την ολοκλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την προσοχή όλων να στρέφεται στο αποτέλεσμα της Ουαλίας, η οποία επιζητά την δεύτερη θέση του ομίλου προκειμένου να είναι γηπεδούχος. Την ίδια ώρα, οι Γάλλοι συναντούν τους Φινλανδούς, με το σύνολο του Τίμο Πούκι να μην αποτελεί σαφώς απλή περίπτωση.

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον η ολοκλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Ουαλία να συναντά το Βέλγιο ως γηπεδούχος, και την Φινλανδία να υποδέχεται τους εντυπωσιακούς Γάλλους, θέλοντας να πραγματοποιήσει μία δεύτερη διαδοχική υπέρβαση, μετά τη νίκη της στην προηγούμενη αγωνιστική με 10 ποδοσφαιριστές.

Το Bet Post έχει αντιληφθεί τι πρόκειται να συμβεί και επιλέγει τις εν λόγω αναμετρήσεις για στοιχηματισμό και κέρδος. Όσο λοιπόν αφορά την Ουαλία, είναι γνωστό πως θέλει απλώς έναν βαθμό, προκειμένου να «κλειδώσει» την 2η θέση και κατά βάση να είναι γηπεδούχος στα play off. Η συμμετοχή τα άλλωστε στα μπαράζ είναι εξασφαλισμένη μέσω του Nations League, και μία ενδεχόμενη ισοπαλία απέναντι στο αδιάφορο Βέλγιο, απλώς θα σηματοδοτήσει και μαθηματικά την συμμετοχή της στην τελευταία… διαδικασία πριν από το Κατάρ.

Την ίδια ώρα, Φινλανδία και Γαλλία τίθενται αντιμέτωπες στην έδρα της πρώτης, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που «καίγονται» για βαθμούς, όντες στην 2η θέση και δύο βαθμούς μπροστά από την 3η του γκρουπ, Ουκρανία. Όσον αφορά τους Γάλλους, που πριν από μερικές ημέρες συνέτριψαν το Καζακστάν με 8-0 και κατέκτησαν την 4η συνεχόμενη νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις, το ματς κρίνεται «αδιάφορο», μιας και η πρώτη θέση με 15 βαθμούς είναι δεδομένη.

Μία καλή περίπτωση μοιάζει το Goal/Goal, το οποίο πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί σε καμία από τις πιο πρόσφατες έξι συναντήσεις τους, και σε καμία στον 21ο αιώνα!

Πρόταση:

(21:45) Ουαλία – Βέλγιο 1Χ (διπλή ευκαιρία)

(21:45) Φινλανδία – Γαλλία Goal/Goal

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0