Betpost

Οι Ιταλοί τον πρώτο λόγο για την κορυφή του ομίλου – Με την… έδρα της Μπόλτον στη League One!

Οι Ιταλοί τον πρώτο λόγο για την κορυφή του ομίλου – Με την… έδρα της Μπόλτον στη League One!

Στο στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής (12/11) τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 ξεχωρίζουν και παρότι κυριαρχούν εξαιρετικά χαμηλές αποδόσεις, εστιάζουμε στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία, αλλά και στην αξιοπιστία της έδρας της Μπόλτον στην League One.

Ιταλία και Ελβετία ισοβαθμούν με 14 βαθμούς στον τρίτο όμιλο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και η αναμέτρησή τους στο Ολίμπικο, θα κρίνει ποια από τις δύο θα «τσεκάρει» από απόψε (12/11, 21:45) το… εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Οι δύο ομάδες έχουν παρουσιάσει ένα κοινό πρόσωπο στην προκριματική φάση. Αμφότερες έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ σε έξι αγωνιστικές, με τους Ιταλούς να έχουν βρει δίχτυα δώδεκα φορές και τους Ελβετούς δύο λιγότερες.

Προφανώς και παραμένουν αήττητες στον όμιλο, με το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι να προπορεύεται λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Θεωρητικά, οι Ιταλοί αγωνίζονται για δύο αποτελέσματα, αλλά μία ισοπαλία θα τους επέβαλε να επικρατήσουν εκτός έδρας της Βορείου Ιρλανδίας στην τελευταία αγωνιστική (15/11, 21:45). Σενάριο διόλου απίθανο, αλλά γιατί να παίξουν με τις πιθανότητες και να μην τελειώσουν στο σπίτι τους, την υπόθεση-πρόκριση;

Αρκετά χιλιόμετρα βορειότερα του Ολίμπικο εντοπίζεται η έτερη στοιχηματική μας επιλογή.

Η Μπόλτον υποδέχεται στην έδρα της μία από τις χειρότερες -ίσως και τη χειρότερη- ομάδες της League One: την Κρου.

Μετά από 16 αγωνιστικές οι φιλοξενούμενοι έχουν συγκεντρώσει 9 βαθμούς, μετρώντας έξι (!) ισοπαλίες και μία μόλις νίκη, γεγονός που τους φέρνει στην 24η θέση. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 16η, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και πέντε νίκες.

Η εικόνα της ομάδας του Ίαν Έβατ είναι σαφώς καλύτερη και πιο πειστική. Οι 19 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει την κρατούν μόλις στο -8 από την εξάδα και μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής, απέναντι σε μία ομάδα που δέχεται σχεδόν δύο γκολ -κατά μέσο όρο- ανά ματς, η «ψαλίδα» αναμένεται να έχει κλείσει κι άλλο.

Πρόταση:

(21:45) Ιταλία – Ελβετία 1

(22:00) Μπόλτον – Κρου 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0