Betpost

Με τα γκολ στο Γουλβς-Έβερτον και στήριξη στο εντός έδρας «απόλυτο» της Ράγιο Βαγιεκάνο!

Με τα γκολ στο Γουλβς-Έβερτον και στήριξη στο εντός έδρας «απόλυτο» της Ράγιο Βαγιεκάνο!

Το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας (01/11) παρουσιάζεται… φτωχό, αλλά οι αναμετρήσεις σε Premier League και La Liga, έχουν ενδιαφέρον.

Η Γουλβς υποδέχεται την Έβερτον απόψε (01/11, 22:00) στο Μολινό, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής στον βαθμολογικό πίνακα, αφού η γηπεδούχος βρίσκεται στην 9η θέση (14 βαθ.) και η φιλοξενούμενη στην 11η (13 βαθ.).

Αμφότερες έχουν δείξει μεγάλη συνέπεια στο σκοράρισμα, αφού το σύνολο του Μπρούνο Λάζε έχει βρει δίχτυα στις πέντε από τις εννέα αναμετρήσεις που έχει δώσει έως τώρα στην Premier League, ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ μόνο δύο φορές, απέναντι σε Γουότφορντ (11/09, 2-0) και Σαουθάμπτον (26/09, 1-0).

Από τη δική της πλευρά, η Έβερτον δεν έχει σκοράρει μόλις δύο φορές στο φετινό αγγλικό πρωτάθλημα και σε ισάριθμα ματς δεν έχει δεχτεί γκολ, κάνοντας το σενάριο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες να μοιάζει εξαιρετικά πιθανό.

Στο έτερο παιχνίδι που παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, η Ράγιο Βαγιεκάνο υποδέχεται τη Θέλτα, με στόχο να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές της εμφανίσεις.

Με ηγέτη τον «γερόλυκο» Ραδαμέλ Φαλκάο, που έχει βρει δίχτυα στις τέσσερις από τις έξι αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί, η ομάδα της Μαδρίτης βρίσκεται στην έκτη θέση της La Liga με 19 βαθμούς, την ώρα που η Θέλτα έχει επτά ήττες σε έντεκα παιχνίδια.

Οι μόνες φορές που κατάφερε να φύγει από την έδρα του αντιπάλου της με βαθμό ή βαθμούς, ήταν απέναντι σε Λεβάντε (21/09, 2-0), Χετάφε (25/10, 3-0) και Οσασούνα (23/08, 0-0).

Η Ράγιο από την άλλη, διατηρεί το απόλυτο στην έδρα της, αφού έχει κερδίσει και τα πέντε ματς που έχει δώσει στο γήπεδο της, γεγονός που αν συνδυαστεί με το momentum της μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα (27/10, 1-0) μοιάζει αρκετό για να δώσει συνέχεια στο σερί της!

Πρόταση

(19:30) Ράγιο Βαγιεκάνο – Θέλτα 1

(22:00) Γουλβς – Έβερτον Goal/Goal

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0