Betpost

Περνάει από το Σεντ Τζέιμς Παρκ η Τσέλσι – πλησιάζει στην πρώτη νίκη η Μπέρνλι!

Περνάει από το Σεντ Τζέιμς Παρκ η Τσέλσι – πλησιάζει στην πρώτη νίκη η Μπέρνλι!

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει η 10η αγωνιστική της Premier League για τους φίλους του ποδοσφαίρου, με τις αναμετρήσεις να είναι ποικίλες, και το… κέρδος να μοιάζει ορατό. Η Τσέλσι συναντά τη Νιούκαστλ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή, την ώρα που η Μπέρνλι υποδέχεται την Μπρέντφορντ, θέτοντας ως στόχο την «παρθενική» επικράτησή της στην τρέχουσα σεζόν!

Στα μισά του πρώτου γύρου φτάνει και… επίσημα η Premier League, με την 10η αγωνιστική της φετινής σεζόν, να παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αναλογικά με τα ματς που περιλαμβάνει στο μενού της το Σάββατο (30/10), προκειμένου να υπάρξει και η απαιτούμενη ξεκούραση ενόψει της απαιτητικής εβδομάδας των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η αρχή γίνεται με την αναμέτρηση της Λέστερ απέναντι στην Άρσεναλ στο Κινγκ Πάουερ, αλλά η συνέχεια προμηνύεται εξίσου σημαντική. Αρχικά, η Τσέλσι μεταβαίνει στο Σεντ Τζέιμς Παρκ για να συναντήσει τη Νιούκαστλ. Μία δηλαδή εκ των τριών ομάδων που αναζητούν ακόμη την πρώτη τους νίκη στην φετινή Premier League.

Ωστόσο, η νέα εποχή των «καρακαξών» δεν φαίνεται να έχει διαφοροποιήσει σημαντικά την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας. Η Νιούκαστλ απέσπασε την ισοπαλία από την Κρίσταλ Πάλας με το γκολ του Γουίλσον (1-1), αλλά για ακόμη μία φορά η εικόνα της δεν ήταν η αναμενόμενη.

Παραμένει χωρίς προπονητή, ψάχνει τους τρεις βαθμούς, για πρώτη φορά μετά από… μισό χρόνο, αλλά η Τσέλσι δεν προσφέρεται για ψυχολογική ανάταση, όταν τίθεται απέναντί της! Οι «μπλε» είναι και θέλουν να μείνουν στην κορυφή, έχουν διατηρήσει το «μηδέν» στα 9 από τα 20 πιο πρόσφατα ματς τους σε όλες τις διοργανώσεις, και θέλουν  να πανηγυρίσουν την δεύτερη διαδοχική νίκη τους στο Σεντ Τζέιμς Παρκ σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Την ίδια ώρα, η Μπέρνλι υποδέχεται την Μπρέντφορντ, που μετρά δύο ήττες σε ίδιο αριθμό αναμετρήσεων, για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Ωστόσο το αρνητικό σερί, δεν φαίνεται πως θα σταματήσει στο Τερφ Μουρ λόγω… κινήτρου.

Η Μπέρνλι του Σον Ντάις αναζητά την πρώτη της νίκη στην σεζόν, πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημά της από το 2014, και παρουσιάζεται βελτιωμένη τον τελευταίο μήνα, με μία ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Οι γηπεδούχοι μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη, με τις στημένες φάσεις να έχουν την δυνατότητα να την βοηθήσουν, έχοντας βεβαίως τον Ταρκόφσκι στην σύνθεσή τους!

ΠΡΟΤΑΣΗ:

(17:00): Νιούκαστλ – Τσέλσι 2

(17:00): Μπέρνλι – Μπρέντφορντ 1Χ (Διπλή ευκαιρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0