Betpost

«Κλειστά» ματς στον δεύτερο όμιλο – αντέχουν για ένα ημίχρονο Ατλέτικο Μαδρίτης και Πόρτο!

«Κλειστά» ματς στον δεύτερο όμιλο – αντέχουν για ένα ημίχρονο Ατλέτικο Μαδρίτης και Πόρτο!
Το ChampionsLeagueεπιστρέφει για την 3η στροφή του στην τρέχουσα σεζόν, και το BETPostεπιλέγει και πάλι δύο αναμετρήσεις, στρέφοντας την προσοχή του στον δεύτερο όμιλο, όπου Λίβερπουλ και Μίλαν ταξιδεύουν σε Μαδρίτη και Πόρτο αντίστοιχα!

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμένονται οι αναμετρήσεις και της 3ης αγωνιστικής του Champions League, με τα οκτώ ματς που κάνουν την εμφάνισή τους στο κουπόνι της ημέρας, να προσφέρονται για στοιχηματισμό και κέρδη.

Παρά ταύτα, στρέφουμε την προσοχή μας στα ματς του δευτέρου ομίλου. Ενός γκρουπ που όταν προέκυψε από την κληρωτίδα προσέλκυσε τα βλέμματα του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού, μιας και η Λίβερπουλ, η Μίλαν και η Ατλέτικο Μαδρίτης, θα μονομαχούσαν για την συνέχειά τους στην διοργάνωση.

Αυτό άλλωστε φαίνεται ήδη πως συμβαίνει. Το σύνολο του Κλοπ έχει το απόλυτο, ο Ντιέγκο Σιμεόνε ακολουθεί με δύο βαθμούς λιγότερους (4), ενώ Μίλαν και Πόρτο έχουν μηδέν και έναν βαθμό αντίστοιχα, και στοχεύουν να «σπάσουν» το ρόδι στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Οι Μιλανέζοι βρίσκονται ήδη στο Πόρτο με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Την πρώτη τους εκτός έδρας επικράτηση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, και το πολυπόθητο «διπλό» σε μία σεζόν, όπου είναι αήττητοι στην Ιταλία. Από την άλλη, Η Πόρτο προέρχεται από την συντριβή από την Λίβερπουλ και πιθανώς θα κοιτάξει να διαφυλάξει τα μετόπισθεν στο πρώτο 45άλεπτο.

Από την άλλη, με ανάλογη προσέγγιση, αλλά και διαφορετικές αιτίες, επιλέγουμε την ισοπαλία του ημιχρόνου, στο ντέρμπι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Λίβερπουλ, επί ισπανικού εδάφους. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να υιοθετήσουν το κλασσικό αμυντικό τους στυλ, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που έχουν τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε εξαιρετική κατάσταση, αρκούνται και στον βαθμό της ισοπαλίας, αν αναλογιστεί κανείς πως το επόμενο Σαββατοκύριακο αντιμετωπίζουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Πρόταση:

Πόρτο – Μίλαν Χ ημίχρονο

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ Χ ημίχρονο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0