Betpost

Συνέχεια στο απόλυτο της Νάπολι – Με τα γκολ στο γερμανικό ντέρμπι!

Συνέχεια στο απόλυτο της Νάπολι – Με τα γκολ στο γερμανικό ντέρμπι!

Το κουπόνι της Κυριακής (17/10) παρουσιάζεται πλούσιο από επιλογές, αφού τα εθνικά πρωταθλήματα βρίσκονται σε πλήρη δράση, ωστόσο, τα «φώτα» στρέφονται στη Serie A και την Bundesliga.

Το απόλυτο που διατηρεί η Νάπολι στις πρώτες επτά αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος δεν αναμένεται να κινδυνεύσει απέναντι στην προβληματική -φέτος- Τορίνο.

Οι «παρτενοπέι» έχουν βρει τουλάχιστον δύο γκολ σε όλες τις φετινές τους αναμετρήσεις, κάτι που υπάρχει το έδαφος για να επιβεβαιωθεί και απέναντι στη «γκρανάτα». Πόσο μάλλον, από τη στιγμή που αγωνίζονται στην έδρα τους και η αντίπαλη ομάδα μετρά σημαντικές απουσίες, όπως αυτή του Πιάτσα, του Ζάζα και του Βέρντι.

Αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τη Νότια Ιταλία, δύο από τις καλύτερες ομάδες του γερμανικού πρωταθλήματος, η Μπάγερ Λεβερκούζεν και η Μπάγερν Μονάχου, διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους.

Αμφότερες έχουν βρει δίχτυα σε κάθε αναμέτρηση που έχουν δώσει έως τώρα, κάτι που δεν μοιάζει απίθανο να το πράξουν και στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Άλλωστε, τόσο το επιθετικό στυλ παιχνιδιού που ακολουθούν οι Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Γκεράρντο Σεοάν, όσο και η παρουσία των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Φλόριαν Βιρτς, Πάτρικ Σικ στο ίδιο γήπεδο, «στρώνουν» πρόσφορο έδαφος για να επιτευχθούν γκολ και από τις δύο πλευρές!

Πρόταση:

(16:30) Μπάγερ ΛεβερκούζενΜπάγερν Μονάχου Goal/Goal

(19:00) Νάπολι – Τορίνο 1 & Over 1.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0