Betpost

Σκοράρουν και οι δύο στην Bundesliga - Εμπιστοσύνη στην έδρα της Γουέστ Μπρομ!

Σκοράρουν και οι δύο στην Bundesliga - Εμπιστοσύνη στην έδρα της Γουέστ Μπρομ!

Τα εθνικά πρωταθλήματα βάζουν τις «μηχανές» τους και πάλι μπροστά, ανεβάζοντας τον αριθμό των διαθέσιμων επιλογών στο σημερινό (15/10) κουπόνι, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Bundesliga και Championship.

Στο ματς που προηγείται χρονικά, η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Κολωνία (21:30) σε ένα ματς που αναμένεται αρκετά ανοιχτό! Στο ματς που προηγείται χρονικά, η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Κολωνία (21:30) σε ένα ματς που αναμένεται αρκετά ανοιχτό!

Η γηπεδούχος έχει δεχθεί γκολ και στα τρία ματς που έχει δώσει στην έδρα της, την ίδια στιγμή που η αντίπαλός της έχει επιβεβαιώσει το G/G σε όλα τα φετινά της παιχνίδια, κάνοντας την επιλογή μας οφθαλμοφανή!

Αρκετά χιλιόμετρα μακριά, η δεύτερη στην Championship, Γουέστ Μπρομ, υποδέχεται την Μπέμπιγχαμ που βρίσκεται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η φιλοξενούμενη έρχεται από ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη (4 ήττες και μία ισοπαλία), ενώ η γηπεδούχος ηττήθηκε μεν, εκτός έδρας από τη Στόουκ (01/10, 1-0), αλλά έως τότε «έτρεχε» ένα σερί έξι αήττητων αγώνων!

Η άμεση επιστροφή στα «σαλόνια» της Premier League είναι, σαφώς, ο πρωταρχικός σκοπός και τέτοιες νίκες εντός έδρας, κρίνονται επιβεβλημένες.

Πρόταση

Χόφενχαϊμ - Κολωνία Goal/Goal
Γούεστ Μπρομ - Μπέρμιγχαμ 1

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0