Betpost

Nations League: Ιταλία και... γκολ, έχουν τον πρώτο λόγο σε μικρό και μεγάλο τελικό!

Nations League: Ιταλία και... γκολ, έχουν τον πρώτο λόγο σε μικρό και μεγάλο τελικό!
Το κουπόνι της Κυριακής (10/10) είναι φτωχό, λόγω έλλειψης των εθνικών πρωταθλημάτων αλλά και των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, αλλά ο μεγάλος και μικρός τελικός του Nations League ξεχωρίζουν.
Η Ιταλία ηττήθηκε και έδειξε ξανά ποδοσφαιρικά θνητή, ενώ από την άλλη η Ισπανία, παρότι νίκησε, δεν έπεισε με την εμφάνισή της. 

Έχοντας τους δύο ημιτελικούς ως οδηγό για τις σημερινές αναμετρήσεις, φαίνεται πως τα γκολ πιθανότατα δεν θα λείψουν. 

Ωστόσο, από την πλευρά του Βελγίου γίνεται αντιληπτό από τις δηλώσεις των παικτών, πως η τρίτη θέση δεν αποτελεί έναν σημαντικό στόχο που θα τον κυνηγήσει πάση θυσία, πόσω μάλλον, εφόσον ο Ρομέλου Λουκάκου θα απουσιάζει. Την ίδια στιγμή, η δίψα και ο πληγωμένος εγωισμός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ιταλίας, δεν της αφήνουν περιθώρια να ηττηθεί για δεύτερη σερί φορά.

Όσον αφορά τον μεγάλο τελικό και οι δύο ομάδες διαθέτουν την ικανότητα να βρουν δίχτυα, με τους Γάλλους να το έχουν πράξει σε κάθε επίσημο, φετινό τους παιχνίδι.

Από την άλλη η Ισπανία κατάφερε να παραβιάσει δύο φορές την εστία της Ιταλίας και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα τεράστιο επίτευγμα.

Αν συνυπολογιστούν τα αμυντικά κενά της γαλλικής άμυνας, τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους και απέναντι στο Βέλγιο έχω να επιβεβαιωθεί το σκοράρισμα και από τις δύο ομάδες κρίνεται εξαιρετικά πιθανό.

Πρόταση

Ιταλία - Βέλγιο 1 
Γαλλία - Ισπανία Goal/Goal

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0