Betpost

Παίρνει το «διπλό» η Ελλάδα στην Γεωργία – κερδίζει δύσκολα η Ελβετία χωρίς τον Τσάκα!

Παίρνει το «διπλό» η Ελλάδα στην Γεωργία – κερδίζει δύσκολα η Ελβετία χωρίς τον Τσάκα!

Την πιο κομβική αναμέτρησή της μέχρι την επόμενη, δίνει η Εθνική μας ομάδα απέναντι στην Γεωργία, μακριά από το ΟΑΚΑ, με μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να οδηγηθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον «τελικό» απέναντι στην Σουηδία. Την ίδια ώρα, η Ελβετία φιλοξενεί την Βόρεια Ιρλανδία, σε ένα ματς δίχως τον αρχηγό της Γκρανίτ Τσάκα, όπου θα δυσκολευτεί να κερδίσει, σε ένα «κλειστό» ματς.

Το πιο σημαντικό της παιχνίδι ως στιγμής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (9/10), δίνει σήμερα η Εθνική μας ομάδα απέναντι στην Γεωργία, στην χώρα της γηπεδούχου, με το σύνολο του Τζον Φαν΄τ Σχιπ να επιθυμεί να παραμείνει αήττητο, καθώς είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου που το έχει καταφέρει!

Η Ελλάδα επικράτησε της Σουηδίας με 2-1 στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση που έδωσε, ούσα η μόνη ομάδα που σκόραρε για περισσότερες από μία φορές απέναντι στους Σκανδιναβούς, στα ματς του 2ου ομίλου.

Πλέον, επιθυμεί να συνεχίσει το σερί της και απέναντι στους Γεωργιανούς, των οποίων η εικόνα δεν είναι καλή, έχοντας βρει δίχτυα μόλις δύο φορές. Η μόλις μία νίκη τους σε 13 αναμετρήσεις, είτε σε επίσημες, είτε σε ανεπίσημες αναμετρήσεις είναι ενδεικτική, με την αρνητική τους αγωνιστική κατάσταση, να ευελπιστούμε πως θα συνεχιστεί και απέναντι στην χώρα μας.

Την ίδια ώρα, η Ελβετία δίνει ένα σημαντικό ματς για αυτήν, με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία, προκειμένου να πάρει «αέρα» έξι βαθμών από την τρίτη θέση και να «κλειδώσει» την συμμετοχή της, σε μία ακόμη κορυφαία, διεθνή διοργάνωση.

Σημαντική απουσία για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς αποτελεί ο Γκρανίτ Τσάκα, ο οποίος είναι ο αρχηγός, και ο ηγέτης της εν λόγω ομάδας, και οι Ελβετοί έχουν μάθει να επιβιώνουν με αυτόν.

Αναμένεται για ένα «κλειστό» ματς, με τους Ελβετούς να φτάνουν στο τρίποντο, αλλά να δυσκολεύονται πιθανώς, από μία φύσει αμυντική ομάδα, όπως οι Βόρειο Ιρλανδοί.

Πρόταση:

Γεωργία – Ελλάδα 2

Ελβετία – Βόρεια Ιρλανδία 1 και UNDER 3,5

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0