Betpost

Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο, σκοράρουν Βερόνα και Σπέτσια!

Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο, σκοράρουν Βερόνα και Σπέτσια!

Την πρώτη του νίκη στην φετινή Super League θέλει να σημειώσει ο Ατρόμητος υπό το βλέμμα του Γιώργου Παράσχου, την ίδια ώρα που Βερόνα και Σπέτσια κοντράρονται, και αναμένεται να μας χαρίσουν αρκετά γκολ, σκοράροντας αμφότερες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις της Κυριακής (3/10), οι οποίες προσφέρονται για στοιχηματισμό και αρκετά κέρδη. Μετά το 2/2 της προηγούμενης ημέρας, στρέφουμε την προσοχή μας σε αρκετά παιχνίδια με ελληνικό ενδιαφέρον, αλλά και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με στόχο φυσικά τα αρκετά γκολ και τις σημαντικές στιγμές.

Ξεκινώντας από την χώρα μας, διόλου απίθανο δεν πρέπει να θεωρείται πλέον, το γεγονός ο Ατρόμητος να επικρατήσει του ΠΑΣ Γιάννινα, και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι Περιστεριώτες έχουν πλέον στο «τιμόνι» τους τον Γιώργο Παράσχο και στοχεύουν σε μία νέα αρχή, την ώρα που η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά αποδίδει εξαιρετικά, αλλά αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες το Περιστέρι.

Όσο αφορά την δεύτερη επιλογή μας, η προσοχή στρέφεται στο ματς της Βερόνα απέναντι στην Σπέτσια, στην Serie A. Δύο ομάδων που κατά βάση δέχονται γκολ, αλλά έχουν τις επιθετικές αρετές να σκοράρουν και οι δύο, με τους φιλοξενούμενους να αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα, μετά την ήττα τους με 3-2 από την Γιουβέντους, που σήμανε και την πρώτη νίκη επί ιταλικού εδάφους της «Μεγάλης Κυρίας».

Πρόταση:

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1

Βερόνα – Σπέτια Goal/ Goal

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0