Betpost

Δεν χάνει η Άρσεναλ στο ντέρμπι με την Τότεναμ, σκοράρουν Μπορντό και Ρεν!

Δεν χάνει η Άρσεναλ στο ντέρμπι με την Τότεναμ, σκοράρουν Μπορντό και Ρεν!
Ντέρμπι Βόρειου Λονδίνου υπάρχει την Κυριακή (25/9) στην PremierLeague, ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τότεναμ, με τους «κανονιέρηδες» να ποντάρουν στο δικό τους μομέντουμ, προκειμένου να πετύχουν την δεύτερη εντός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα. Νωρίτερα, η Μπορντό αντιμετωπίζει τη Ρεν, σε ένα ματς με δύο φύσει επιθετικές ομάδες, που εγκυμονεί πολλά γκολ και μεγάλες συγκινήσεις.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι του Σαββατοκύριακου, καθώς μετά την «μονομαχία» της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι, η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο μεγάλο ματς του Βόρειου Λονδίνου.

Πρόκειται σαφώς για μία αναμέτρηση που έχει ιδιαίτερη σημασία για τις δύο αντιπάλους, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ανέβει βαθμολογικά, να έχουν πετύχει το 3/3 σε όλες τις διοργανώσεις, και να επιθυμούν να ισχυροποιήσουν την θέση του Μικέλ Αρτέτα, με μία ενδεχόμενη επικράτησή τους, στο κατάμεστο Έμιρεϊτς.

Από την άλλη, το σύνολο του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο δεν βρίσκεται στην κατάσταση του ξεκινήματος επί αγγλικού εδάφους, δυσκολεύεται να σκοράρει, και βλέπει τον αρχηγό του Χάρι Κέιν να μην βρίσκει δίχτυα σε επίπεδο πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας παράλληλα μόλις τέσσερις εντός εστίας τελικές, σε ισάριθμα ενενηντάλεπτα.

Πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο η έδρα να παρασύρει την Τότεναμ και να οδηγήσει την Άρσεναλ στο σημαντικότερο τρίποντό της την φετινή σεζόν, έχοντας βεβαίως και ως «όπλο» της την παράδοση, με το περσινό 2-1 να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα!

Λίγο νωρίτερα, υπάρχει ακόμη μία αναμέτρηση που διακρίνεται μεταξύ των άλλων και προσφέρεται για… κέρδη. Ο λόγος για το ματς της Μπορντό απέναντι στη Ρεν. Δύο φύσει επιθετικές ομάδες, που έχουν βρει δίχτυα στην πλειονότητα των αναμετρήσεών τους στην Γαλλία, με τους γηπεδούχους να επιθυμούν να παραμείνουν αήττητοι για τρίτο σερί ματς, και τους φιλοξενούμενους να μαθαίνουν δειλά-δειλά να «επιβιώνουν» χωρίς τον Καμαβινγκά, έχοντας πετύχει 9 γκολ, με 8 τέρματα «παθητικό».

Πρόταση:

Άρσεναλ – Τότεναμ 1Χ (Διπλή ευκαιρία)

Μπορντό – Ρεν G/G

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0