Basket Talk

Νίκη και πρόκριση για Παναθηναϊκό AKTOR - Διπλό στη Μύκονο με 90-76!

Νίκη και πρόκριση για Παναθηναϊκό AKTOR - Διπλό στη Μύκονο με 90-76!
Μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει. Αργά και σταθερά ο Παναθηναϊκός AKTOR καλείται να συνεχίσει μέχρι το τέλος, αποδεχόμενος το στραπάτσο του αποκλεισμού από τη Βαλένθια και η διεκδίκηση του τίτλου με στόχο την κατάκτησή του είναι ο μονόδρομος, μέχρι την απαιτούμενη... ολική ανακαίνιση του καλοκαιριού. Το ταξίδι στη Μύκονο δεν είχε εκπλήξεις, έγινε, όπως αναμενόταν, μια μπασκετική εξόρμηση και το τελικό 90-76 σηματοδοτεί μια εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά της Stoiximan GBL.  

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το 2-0 απέναντι στη Μύκονο Betsson αφού επικράτησε στο νησί των Κυκλάδων με 90-76 κλείνοντας τη σειρά των προημιτελικών. Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά της Stoiximan GBL, ενώ η ομάδα της Μυκόνου, σε εορταστικό κλίμα, ολοκλήρωσε την παρθενική της σεζόν στην κορυφαία κατηγορία μπροστά στον κόσμο της που γέμισε το κλειστό του νησιού. Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί μέχρι την ανάπαυλα, καθώς με ένα τρομερό buzzer beater alley-oop με δημιουργό τον Άπλμπι και εκτελεστή τον Μπριγκς, οι οποίοι είχαν στη διάθεσή τους μόλις 0.6″, πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά μόλις πέντε πόντων (39-44). 

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν ανέβασαν την έντασή τους στο δεύτερο μέρος, οδήγησαν σε περισσότερα λάθη τους γηπεδούχους και βρήκαν αρκετές ευκαιρίες να τρέξουν σε ανοιχτό γήπεδο. Κάπως έτσι ανέπτυξαν διψήφια διαφορά την οποία διαχειρίστηκαν με σχετική ευκολία μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Σε καλό απόγευμα για τους πράσινους βρέθηκαν ο Μήτογλου (18 πόντοι και 9 ριμπάουντ), ο Ρογκαβόπουλος (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ), ο Λεσόρ (18 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και ο Σορτς (15 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ).

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 39-44, 61-70, 76-90

Τα ομαδικά στατιστικά της Μυκόνου: 22/40 δίποντα, 8/21 τρίποντα, 8/11 βολές, 29 ριμπάουντ (22 αμυντικά – 7 επιθετικά), 21 ασίστ, 16 λάθη, 5 κλεψίματα, 4 μπλοκ

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 23/41 δίποντα, 7/21 τρίποντα, 23/29 βολές, 37 ριμπάουντ (27 αμυντικά – 10 επιθετικά), 21 ασίστ, 10 λάθη, 9 κλεψίματα, 3 μπλοκ


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης