Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί - Η προπόνηση θα δείξει!»

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί - Η προπόνηση θα δείξει!»
Ενόψει του αυριανού τελικού Κυπέλλου (21/02, 20:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την απουσία των Τάϊρικ Τζόουνς και Νίκολα Μιλουτίνοφ, λέγοντας πως η ομάδα του υποχρεούται να παίξει πολύ καλά για να κερδίσει. 

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό και τα ερωτηματικά του ρόστερ κάνουν ιδιαίτερη τη συνθήκη διαχείρισης. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ γύρισε για να παίξει, ωστόσο δύο αστερίσκοι υπάρχουν και είναι καθοριστικοί: Οι Ταϊρίκ Τζόουνς και Νίκολα Μιλουτίνοφ τραυματίστηκαν και η προπόνηση θα δείξει τη διαθέσιμότητά τους ή όχι κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR με στόχο την επιστροφή στην κορυφή του θεσμού.

Οι σχετικές δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει στην Κρήτη και στα δύο παιχνίδια ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η μεταγραφή του Ντέιβις έχει δοθεί ώθηση ψυχολογική στην ομάδα. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να κερδίσουμε».

Για την κατάσταση των Μιλουτίνοφ και Τζόουνς: 

«Η προπόνηση θα δείξει. Έχουμε πάρει έναν κηδεμόνα για να μπει στο χέρι του Μιλουτίνοφ για να δούμε αν μπορεί να παίξει και αν πονάει. Ο Ταϊρίκ Τζόουνς έκανε θεραπείες, έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει μέχρι τώρα. Θα δοκιμάσει επίσης στην προπόνηση για να δούμε κατά πόσο η ενόχληση που έχει έτσι κι αλλιώς από την τενοντίτιδα είναι διαχειρίσημη, ή όχι. Μετά την προπόνηση θα ξέρω περισσότερα». 

Για τον Μόντε Μόρις και τους... πονοκεφάλους που δημιουργεί για το ρόστερ: 

«Το μπάσκετ προχωράει και αυτή τη στιγμή οι συνθήκες του παιχνιδιού διαμορφώνουν το πώς θα πας με το ρόστερ, ποιους ξένους θα χρησιμοποιήσεις. Το ποιος θα παίξει 5 σε ένα παιχνίδι επηρεάζει και τον πλέι μέικερ. Θα κάνουμε μια συζήτηση με τους συνεργάτες και τους παίκτες για να τους πούμε ότι δεν είναι προσωπικό ποιος θα μείνει έξω, αλλά καθαρά ότι όλοι πρέπει να παίξουν. Αύριο μπορεί να έχουμε διαφορετικά δεδομένα. Χρειαζόμαστε 3 πόιντ γκαρντ, αλλά και 3 ψηλούς. Θα παίξει ρόλο η προπόνηση και οι θεραπείες. Είναι εντελώς αβέβαιο στο μυαλό μου ποιοι θα είναι οι έξι ξένοι». 

Για τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: 

«Κανείς δεν σκέφτεται τι έχει γίνει στο παρελθόν. Από την τελευταία νίκη μας απέναντι στον Παναθηναϊκό έχουν μεσολαβήσει τόσα πράγματα, θετικά αρνητικά. Η ζωή εξελίσσεται και ανατρέπει τα πράγματα όλα. Τα παιχνίδια αυτά είναι ιδιόμορφα, πολύ ιδιαίτερα. Οι δύο ομάδες παίζουν σε συγκεκριμένο επίπεδο και με 1-2 plays να κριθεί η εξέλιξη του παιχνιδιού. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, πιστεύουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό απέχει πολύ από το να το κάνουμε».

Νικόλας Κανελλόπουλος

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης