Ελεύθερος έχει αφεθεί ήδη ο Άντριου Γκάουντλοκ και, όσο ο Κολοσσός Ρόδου συνεχίζει την προετοιμασία του για το πρώτο ματς της νέας χρονιάς (04/01, 13:00 κόντρα στο Μαρούσι) προέβη στην πρώτη του ανάρτηση σχετικά με το συμβάν.
Δύο μέρες πριν την Πρωτοχρονιά ο Άντριου Γκάουντλοκ συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (χασίς) και την παραμονή αυτής αφέθηκε ελεύθερος, δηλώνοντας άγνοια για το περιεχόμενο του πακέτου, που παρέλαβε μέσω των ΕΛΤΑ.
Η ανάρτησή του:
«Είμαι ενήμερος για τα πρόσφατα δημοσιεύματα γύρω από εμένα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον μου. Μετά τη δικαστική εξέταση αφέθηκα ελεύθερος. Παρακαλώ σεβαστείτε το δικαίωμά μου στην ιδιωτικότητα, όσο παραμένω συγκεντρωμένος στα επαγγελματικά μου καθήκοντα.»
Ο σύλλογος της Ρόδου συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με το Μαρούσι (4/1, 13:00).
Νικόλας Κανελλόπουλος






