Οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Προμηθέα με 84-70 στον ημιτελικό του Stoiximan Super Cup.
Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» για τον τελικό του Stoiximan Super Cup, χάνοντας στον ημιτελικό της διοργάνωσης από τον Προμηθέα με 84-70.
Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο Ντράγκαν Σάκοτα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον ίδιο να μην έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, δηλώνοντας πως ένιωσε ντροπή για τρόπο που ήρθε η ήττα για την «Ένωση».
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα:
«Θα χάσεις ένα παιχνίδι, αλλά πάντα λέμε ότι υπάρχει τρόπος. Δεν αγχώνομαι για το παιχνίδι που χάσαμε, νιώθω ντροπή που έπαιξε έτσι η ομάδα μου που δεν έχει δείξει ούτε μία φορά στα φιλικά παιχνίδια. Είναι μία συμπεριφορά που δεν μου αρέσει καθόλου και θα δούμε αυτές τις ημέρες τι μπορούμε να αλλάξουμε. Έγινε ένα κακό παιχνίδι. Οι ήττες μας φέρνουν να μάθουμε κάτι και να συνεχίζουμε.»
Για τον λόγο που ενώ η ΑΕΚ είχε παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα στα φιλικά, εμφανίστηκε έτσι σήμερα: «Καμία φορά ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες. Ο Προμηθέας είναι καλή ομάδα. Καλύτερη από πέρυσι. Το πληρώσαμε και καλά μας έκαναν. Ήταν μία εικόνα που δεν έχουμε δει έναν χρόνο.»






