Ο Τιμπόρ Πλάις υπέγραψε και ανακοινώνεται από τον ΠαναθηναΪκό, όντας έτοιμος να αγωνιστεί εναντίον της Βιλερμπάν.
Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Τραπάνι, τα είχε ήδη βρει με τον Πλάις και ο Γερμανός άσος είναι έτοιμος να ολοκληρώσει το deal με τους «πράσινους». Αναμένεται στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Πρωταθλητών Ευρώπης.
Ο Πλάις θα φτάσει στην Αθήνα μέσα στη διάρκεια της Τρίτης (25/02), θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την Τετάρτη (26/02) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
Μάλιστα, θα είναι κανονικά και στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Euroleague στη Γαλλία για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν (28/02, 22:00).
Βαγγέλης Τερζής






