Για την ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε με σκορ 77 - 87, κάνοντας τον τούρκικο σύλλογο τη δεύτερη ομάδα, μετά την Παρί, που έχει καταφέρει να κερδίσει μέσα στο ΣΕΦ για φέτος.
Μετά από επτά σερί νίκες και ένα 2/2 στην τελευταία «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκα, η Φενέρ έβαλε τέλος στις νίκες του Ολυμπιακού.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, έχοντας αρκετά προβλήματα και τον σταρ της ομάδας, Εβάν Φουρνιέ, να μη βρίσκεται στην καλύτερη του μέρα, παρά τους 21 πόντους που πέτυχε, ηττήθηκε δίκαια από τη Φενέρ μέσα στο ΣΕΦ.
Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να στηριχθούν από τον Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος ήταν αρκετά άστοχος στη χθεσινή αναμέτρηση, αφού είχε 2/8 τρίποντα και 4/11 δίποντα και τον Σάσα Βεζένκοφ που κατάφερε να σκοράρει 19 πόντους.
Χωρίς τον Τόμας Γουόκαπ και την εκρηκτικότητα του Σακίλ ΜακΚίσικ, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε δεύτερη φορά για φέτος μέσα στο ΣΕΦ.
Φενέρ και Παρί είναι οι μόνες ομάδες που έχουν καταφέρει να «σπάσουν» την έδρα των Πειραιωτών.
Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός, παρά την ήττα του, εξακολουθεί να βρίσκεται πρώτος με μια νίκη περισσότερη από τη Φενέρ, που είναι στη δεύτερη θέση και πλησιάζει «επικίνδυνα».
?? Fenerbahce and Paris ?? are the only teams to beat Olympiacos at home this EuroLeague season ? pic.twitter.com/9hVyeLLuzB
— BasketNews (@BasketNews_com) January 24, 2025
Τζωρτζίνα Μπασλή






