Basket Talk

Ξέσπασε ο Χρήστος Μπαφές: «Το μίσος για τον Μπαρτζώκα σας έχει τυφλώσει, δε σέβεστε ούτε τη μνήμη του Πάρη Δερμάνη!»

Ξέσπασε ο Χρήστος Μπαφές: «Το μίσος για τον Μπαρτζώκα σας έχει τυφλώσει, δε σέβεστε ούτε τη μνήμη του Πάρη Δερμάνη!»
Ο Χρήστος Μπαφές «ξέσπασε» μέσω του επίσημου λογαριασμού του  στα social media, με αφορμή τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας αρνήθηκε να αφήσει τριαντάφυλλο για τον θάνατο του Πάρη Δερμάνη.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού «βυθίστηκε» σε πένθος με την απώλεια του Πάρη Δερμάνη. Ο Ολυμπιακός τίμησε την μνήμη του καταθέτοντας λευκά τριαντάφυλλα στην χθεσινή αναμέτρηση το ΟΑΚΑ (10/06).

Την ίδια ώρα σειρά από δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας αρνήθηκε να το κάνει, δείχνοντας ασέβεια στην μνήμη του, κάτι που εν τέλει αποδείχθηκε πως δεν ίσχυε.

Αυτό το γεγονός έφερε το «ξέσπασμα» του Χρήστου Μπαφέ που με ανάρτησή του στα social media, τέθηκε εναντίον σε όσους αναπαρήγαν την συγκεκριμένη ιστορία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χρήστου Μπαφέ:

«Μπροστά στους νεκρούς υπάρχουν κάποιοι κανόνες ακόμα και στις χειρότερες κοινωνίες. Το μίσος που έχετε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη για να πετύχετε το στόχο σας. Ντροπή σας.

Επειδή λοιπόν εγώ ήμουν αυτός που έδωσε το λουλούδι στον κόουτς να το τοποθετήσει στην καρέκλα που καθόταν ο Πάρης, η κουβέντα που είχαμε κάνει ήταν από την αρχή ότι αυτό θα γινόταν είτε κατά την είσοδο του στο γήπεδο ή στην παρουσίαση των δυο ομάδων και στον χαιρετισμό του με τον κοουτς Αταμαν.

Μου είπε ότι θα κάνει το δεύτερο και για αυτό το λουλούδι τοποθετήθηκε στον κύβο των αλλαγών, προκειμένου να το πάρει τη στιγμή που έπρεπε. Δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς στην προσπάθεια να πετύχετε τον στόχο σας; Δεν έχετε καμία ηθική μέσα σας; Σταματήστε να μολύνετε την κοινωνία μας. Αρκετό μίσος υπάρχει».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0