Basket Talk

Μιλουτίνοφ: «Δεν πρέπει να απογοητευτούμε, μετράμε αντίστροφα για το επόμενο παιχνίδι»

Μιλουτίνοφ: «Δεν πρέπει να απογοητευτούμε, μετράμε αντίστροφα για το επόμενο παιχνίδι»

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (24/05, 87-76), με την «Βασίλισσα» να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό της EuroLeague. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το φινάλε της αναμέτρησης, τόνισε πως κανείς δεν θα πρέπει να είναι απογοητευμένος.

Μήνυμα συσπείρωσης έστειλε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μετά την ήττα του Ολυμπιακού, από την Ρεάλ Μαδρίτης (24/05, 87-76),

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να πάρουν το «εισιτήριο» για τον τελικό της EuroLeague, με τον Σέρβο Σέντερ όμως, να τονίζει πως η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά, στους επόμενους στόχους που υπάρχουν ακόμη μέσα στη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ:

«Είναι πολύ σκληρό. Αρχίσαμε πραγματικά άσχημα το παιχνίδι. Η Ρεάλ έπαιξε φανταστικά, έδειξε όλη τη σεζόν τι μπορεί να κάνει κι όταν επιτρέπεις σε μια τέτοια ομάδα να βρει τέτοιον ρυθμό, είναι σχεδόν αδύνατο να επιστρέψεις. Το παλέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνουμε την ανατροπή. Έχω ένα μικρό σκίσιμο στο σαγόνι από κάποιο χτύπημα, έκανα κάποια ράμματα.

Είχαμε πει ότι το να προσπαθήσεις να επιστρέψεις σε έναν αγώνα με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι δύσκολο. Μετράμε αντίστροφα για τον επόμενο αγώνα. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο στόχο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που συνέχισε να μας χειροκροτεί»
.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0