Basket Talk

Ένας είναι ο… στόχος της οικογένειας Αντετοκούνμπο, όπως ομολόγησε ο Γιάννης απαντώντας στο BN Sports! (video)

Ένας είναι ο… στόχος της οικογένειας Αντετοκούνμπο, όπως ομολόγησε ο Γιάννης απαντώντας στο BN Sports! (video)

Πώς αισθάνεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ο Κώστας πλησιάζει στο να γίνει το μέλος της οικογένειας με EuroLeague και «δαχτυλίδι»; Η απάντησή του στο BN Sports και την Ευτυχία Οικονομίδου!

Αποστολή στο Βερολίνο: Ευτυχία Οικονομίδου

Είδε τον αδερφό του να περνά στον τελικό της EuroLeague και δεν θα μπορούσε παρά να είναι ενθουσιασμένος! Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να διεκδικήσει το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και να το προσθέσει πλάι σε εκείνο του... NBA. Πώς αισθάνεται για αυτο το γεγονός ο Γιάννης;

«Αυτός είναι ο στόχος», απάντησε ο «Greek Freak» στην ερώτηση της Ευτυχίας Οικονομίδου, για το ενδεχόμενο ο Κώστας να γίνει ο πρώτος της οικογένειας με τρόπαιο EuroLeague και «δαχτυλίδι» στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά οι υπόλοιπες δηλώσεις του:

«Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, γιατί μου την έχουν κάνει αυτή την ερώτηση πολλές φορές. Αλλά σίγουρα αν γύρναγα ποτέ, θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα. Όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Γιατί τώρα να έλθω στα 38 μου σ' αυτούς; Και όπου και να είναι (σ.σ. ο Φιλαθλητικός), θα τον ανεβάσω στην Α1! Ή Γιώργο, θα αγοράσω μια ομάδα! Άμα μας την πουλήσει. Αν μας την πουλήσει ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος, θα αγοράσω μια ομάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0