Basket Talk

Σλούκας: «Θεωρώ πως θα προλάβω να παίξω στο Final Four – Υπάρχουν φιλοδοξίες και όραμα για το μέλλον του Παναθηναϊκού!»

Σλούκας: «Θεωρώ πως θα προλάβω να παίξω στο Final Four – Υπάρχουν φιλοδοξίες και όραμα για το μέλλον του Παναθηναϊκού!»

Την αισιοδοξία του ότι θα προλάβει να δώσει το «παρών» στο Final Four του Βερολίνου εξέφρασε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ταλαιπωρείται με θλάση στη γάμπα.

Ο Κώστας Σλούκας απουσίαζε από τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Προμηθέα (10/05, 90-82), καθώς έχει υποστεί θλάση στη γάμπα του δεξιού ποδιού και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ραντεβού των «πρασίνων» με το Final Four του Βερολίνου (24-26 Μαΐου).

Βρέθηκε, ωστόσο, στο 1ο Basketball Camp Academy στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» το πρωί του Σαββάτου (11/05), όπου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ σχετικά με τον επικείμενο ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα μπορέσει να παραστεί.

«Θεωρώ πως θα προλάβω να παίξω στο Final Four. Με ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα στο γαστροκνήμιο, αλλά κάνω εντατικές θεραπείες και πιστεύω θα είμαι εντάξει στον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε. Οι φιλοδοξίες μας είναι πάντα μεγάλες. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και με τη στήριξη του κόσμου μας μπορούμε να καταφέρουμε να βρεθούμε στον τελικό της Κυριακής», τόνισε ο αρχηγός του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά τον ημιτελικό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε δήλωσε:

«Θα έχει ιδιαιτερότητες ο ημιτελικός με τη Φενέρμπαχτσε. Και όσον αφορά τη σχέση μου με τη Φενέρ, όπως καταλαβαίνετε. Φέτος αποδοκιμάστηκα στο γήπεδο της Φενέρ για λόγους που δεν καταλαβαίνω. Λόγω του ότι σκόραρα πέρσι ένα πολύ δύσκολο καλάθι με την προηγούμενη ομάδα μου. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ιδιαιτερότητες λόγω του Παπαγιάννη και του Καλάθη. Γενικότερα δεν υπάρχουν, όμως, στο μυαλό μου τέτοια πράγματα. Το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μου είναι να αγωνιστούμε με πάθος και να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση που θέλει όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού».

Κατέληξε λέγοντας:

«Αυτά που είχα πει με τον πρόεδρο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όταν συναντηθήκαμε στην αρχή της χρονιάς, θα μείνουν μεταξύ μας εννοείται, αλλά φυσικά υπάρχουν φιλοδοξίες και όραμα για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Θέλω να πιστεύω ότι αρχής γενομένης από την Παρασκευή (24/5) θα κερδίσουμε για να βρεθούμε στον τελικό και από εκεί και πέρα θα παίξουμε τις πιθανότητές μας για 40 λεπτά, για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Τέλος, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με το… νέο αίμα που μπαίνει στο χώρο του μπάσκετ και αναφέρθηκε επίσης σε δικές του εμπειρίες από όταν ήταν μικρός:

«Κι εγώ ξεκίνησα μικρός, πηγαίνοντας σε camp, έχοντας φιλοδοξίες και όνειρα και όταν έβλεπα παίκτες πρότυπα για μένα, τα λόγια τους έμεναν χαραγμένα στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Η αδερφή μου έχει σηκώσει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε αρκετά χρόνια στον σύλλογο. Είχε μία επιτυχημένη πορεία στον Παναθηναϊκό και η μοίρα τα έφερε έτσι να είμαι κι εγώ τώρα στον σύλλογο του Παναθηναϊκού».

Δείτε τις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ:


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0