Basket Talk

«Συναγερμός» στη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει Final Four: Τραυματίστηκε ο Ντεκ! (video)

«Συναγερμός» στη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει Final Four: Τραυματίστηκε ο Ντεκ! (video)

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον τραυματισμό του Γκαμπριέλ Ντεκ, που αποχώρησε από την αναμέτρηση με τη Βαλένθια υποβασταζόμενος.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Βαλένθια (93-99) για το ισπανικό πρωτάθλημα, ο Γκάμπριελ Ντεκ αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι με τραυματισμό στο δεξί του γόνατο.

Ο Αργεντινός φόργουορντ διεκδίκησε ένα ριμπάουντ, ωστόσο για κακή του τύχη το ίδιο έκανε και ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε ο οποίος του πάτησε το δεξί πόδι στην προσγείωση.

Φέτος ο 29χρονος Αργεντινός φόργουορντ μετράει 9 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 0.6 κλεψίματα μ.ό. σε 28 αγώνες στη EuroLeague με τους Μαδριλένους.

Όπως είπε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Τσους Ματέο στη συνέντευξη Τύπου: «Ανησυχούμε. Ήταν ένας σοβαρός τραυματισμός, έσπασε το γόνατό του. Ας ελπίσουμε να μην είναι τίποτα, αλλά με την πρώτη ματιά πονάει πολύ και έχει βγει με πατερίτσες. Φυσικά, δεν θα είναι εκεί την Κυριακή (σ.σ. στον επόμενο αγώνα ισπανικού πρωταθλήματος). Ελπίζω να τον φέρουμε πίσω το συντομότερο δυνατό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0