Basket Talk

Σχορτσιανίτης: «Θέλω να προκριθεί η Μακάμπι, αλλά πιστεύω θα περάσει ο Παναθηναϊκός!»

Σχορτσιανίτης: «Θέλω να προκριθεί η Μακάμπι, αλλά πιστεύω θα περάσει ο Παναθηναϊκός!»

Την πρόβλεψη και την προτίμηση του έδειξε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης για την σειρά ΠαναθηναϊκόςΜακάμπι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ισραήλ.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης σε συνέντευξη στο one.co.il, μίλησε για την προτίμηση και την πρόβλεψη του στο ζευγάρι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και για την κόντρα Ναν Μπόλντγουϊν.

Με τον «Baby Shaq» να αγωνίζεται από το 2010 έως το 2015 στην ομάδα του λαού, με μόνη στάση την σεζόν 2012-13, που φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόβλεψη του: «Αν μιλήσω αντικειμενικά, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα νικήσει και θα πάρει την πρόκριση επειδή έχει πλεονέκτημα έδρας, αλλά στην πραγματικότητα θέλω να πάρει την σειρά η Μακάμπι. Με τον πόλεμο και την τραγωδία που υπάρχει, νομίζω ότι θα ήταν καλή ευκαιρία για τους φιλάθλους να πάνε στο Final Four».

Για την κόντρα Ναν - Μπόλντγουϊν: «Όταν έπαιζα δεν μιλούσα ποτέ πριν από τα παιχνίδια, οπότε θα δούμε. Ο Ναν είναι ταλαντούχος σκόρερ, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Και ο Μπόλντγουϊν όμως είναι ταλαντούχος και θα είναι μάχη ανάμεσά τους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0