Basket Talk

Ναν: Ο «πρίγκιπας» του Παναθηναϊκού AKTOR και η βραδιά καριέρας! (video)

Ναν: Ο «πρίγκιπας» του Παναθηναϊκού AKTOR και η βραδιά καριέρας! (video)

Αν κάποιος χρειάζεται ξεχωριστή ή ειδική μνεία μετά το χθεσινό (11/04) παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου αυτός δεν είναι άλλος από τον ρέκορντμαν των «πράσινων», τον Κέντρικ Ναν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να συνάντησε την αντίσταση της «ουραγού» Άλμπα Βερολίνου στην τελευταία στροφή της EuroLeague, όμως στην τέταρτη περίοδο φόρτσαρε και καθάρισε την υπόθεση νίκη για να τερματίσει και επίσημα πλέον στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι τρεις «σωματοφύλακες» της… αρμάδας του Εργκίν Αταμάν, που άλλαξαν όλη την εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν άλλοι από τους Κώστα Αντετοκούνμπο, Κώστα Σλούκα και φυσικά Κέντρικ Ναν.

Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε την πιο παραγωγική βραδιά της ευρωπαϊκής του καριέρας και συνεργάστηκε άψογα με τον… διόσκουρό του, τον Σλούκα. Ο πρώην NBAer έκανε νέο ρεκόρ πόντων στην EuroLeague (28) και πάτησε… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο. Εξάλλου, ο Ναν με το γνωστό «κρύο αίμα» του ξέρει πολύ καλά να μιλάει τις κρίσιμες στιγμές και να είναι εκεί για να προσφέρει λύσεις, όταν τον χρειάζεται η ομάδα του.

Μπορεί να έσπασε το σερί εύστοχων βολών του αστοχώντας για πρώτη φορά σε μία (54/55), όμως έβαλε τους 23 από τους 28 πόντους του στο καθοριστικό δεύτερο μέρος και με χέρι… αλφάδι σημείωσε και τα τρία σημαντικότατα τρίποντά του στην τελευταία περίοδο (συνολικά 5/8).

Μετά, αφού έφυγε το «βάρος», ο Ναν πανηγύρισε με την ψυχή του τη νίκη και το σπουδαίο αυτό κλείσιμο της κανονικής περιόδου σα να ήταν κι εκείνος κομμάτι των φίλων του Παναθηναϊκού. Προσφέρει σκορ και θέαμα και τρυπώνει όλο και πιο βαθιά στις καρδιές των φιλάθλων του «Τριφυλλιού» που θέλουν διακαώς να παραμείνει στην ομάδα κι όχι άδικα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0